Hopp til innhold

Mange gode prestasjoner i Erik Håker cup

10 løpere fra Nord-Trøndelag skikrets deltok i Erik Håker cup i alpint sist helg. Her samles de ivrigste alpinistene i Møre og Romsdal og trøndelagskretsene.

Cupen besto av trening fredag, to superG renn lørdag, et SuperG renn og en slalåm som sammen ble en SuperKombi søndag. SuperG rennet søndag var også kretsmesterskap. Josephine Dickson, Stjørdals-Blink og Tage Vekseth-Hahn, Steinkjer Skiklubb ble kretsmestre i U14, Sanna Kristina Totsås, Lierne IL og Benjamin Asp Wodahl, Steinkjer Skiklubb kretsmestre i U16, 2. premie i U14 gikk til Håkon Flakken, Grong IL. Søndag var det SSL for U10 og yngre. Her deltok Edith Vekseth-Hahn, Steinkjer Skiklubb og Størdalsløperne Vera Hasfjord Dickson, Eirik Slåttøy Eggen, Sondre Kilen-Wold, Snorre Leirfall og Mathias Utvil Lien. 

Link resultater

NIF-EPI01, 01
NTB