Hopp til innhold

Status skiarrangement uke 51

Oppdatert 15.12. kl. 1400. Snøen lar fortsatt vente på seg, og dette har medført at Leksvikrennet i langrenn 19. desember blir avlyst. IF Røyrvik har stilt seg positiv til å ta på seg et arrangement søndag 20. desember og har i dag 15. desember fått godkjent smittevernplanen. Stilart blir friteknikk.

Leksvikrennet i langrenn lørdag 19. desember er avlyst pga snømangel. Leksvik IL stiller seg positiv til å ta på seg et arrangement senere i vinter.

IF Røyrvik har stilt seg positiv til å ta på seg å arrangere skirenn i Børgefjellsentret søndag 20. desember og har i dag 15. desember fått godkjent smittevernplan av kommuneoverlegen.
NB! 
Stilart endres til friteknikk.

Rennet gjennomføres med 1 kohort (200 personer bestående av utøvere/trenere/foreldre). Løpere fra klubber i NT-skikrets prioriteres. Påmelding av løpere, alle foresatte og støtteapparat som vil møte på rennet MÅ melde seg på via Min idrett. Dette for at arrangøren skal ha kontroll på totalt antall personer iht Covid-19. Arrangøren vil prioritere utøvere hvis totalantallet overstiger 200 personer.

NIF-EPI03, 03