Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Hopp og kombinert sesongåpnet med Skognrennet

De siste dagers mildvær skapte problemer for arrangøren, men med stor dugnadsinnsats av Skogn IL kunne arrangøren lørdag invitere til sesongens første hopp/kombinertrenn for de yngste i Torsbustaden. Mange unge og glade hopp- og kombinertrekrutter fikk prøvd seg under fine forhold

Resultater fra KM-langrenn 13-16 år og NTE-Cup i Grong

Søndag arrangerte Grong IL KM 13-16 år og NTE-cup i langrenn på Bjørgan. Grong IL gjennomførte arrangementet på en utmerket måte, selv om værgudene kunne vist seg fra en bedre side. Skikretsen gratulerer arrangør, utøvere, støtteapparat med vel gjennomført arrangement.

Endring av distanser i Grongrennet for junior og senior

Arrangøren Grong IL melder at på grunn av massivt regnvær og sterk vind i natt har mye snø smeltet. Dette fører til at de må stenge deler av løypenettet og halverer distansene for menn junior og senior. Det betyr at M17 til og med senior går 10 km (2 km x 5 runder).

KM-stafett Leksvik - Stilart endret!!

KM-stafett blir gjennomført i Leksvik på lørdag. Arrangør i samråd med skikretsen har besluttet at alle etapper går i fristil pga lite snø enkelte plasser. Av samme grunn anbefales det å ikke bruke det beste skiparet.

Midt Norsk Mesterskap - Langrenn

Molde og Omegn IF kan endelig invitere til Midt Norsk Mesterskap i langrenn ved Skaret Skisenter i Molde. Det er sprint - klassisk stil og distanserenn - friteknikk på programmet, 12 og 13 februar. Klikk for informasjon om arrangementet, program, overnatting mm.

KM-helg i langrenn

Det nærmer seg KM-helg og lørdag 22. januar inviterer Leksvik IL til KM-stafett og søndag 23. januar står Grong IL klar for å arrangere KM 13-16 år, samt NTE-cup. Invitasjoner ligger ute, påmeldingsfrist 20. januar.

se flere nyheter
nif-epi04, 04
VM snøsport