Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Status Lånkerennet 10. desember

Lånke IL skal etter planen arrangere Lånkerennet i langrenn den 10. desember på Selbuskogen Skisenter som melder at de starter med snøproduksjon i kveld den 2. desember.

Sesongåpning i langrenn 3. desember i Grova

IL Varden Meråker står som arrangør av sesongåpningen i langrenn for sesongen 2022/2023. Rundt 250 løpere er påmeldt til rennet 3. desember. Starten er flyttet frem til kl. 1100, og starter med junior og seniorklassene

NYTT Digitalt TD- og arrangørkurs

Vi har fått satt opp ett ekstra digitalt TD / arrangørkurs i langrenn. Kurset går som webinar med internasjonal TD Rune Tøllefsen som kursholder.

Skisprell for ski-Norge

Norges Skiforbund med kretser og klubber inviterer til skisprell-aktivitet i hele Ski-Norge med kick off uke 7.–15. januar. Vi tilrettelegger for enda mer skiglede ved å skape gode rammer og inspirerende og sosial aktivitet.

Telenor Karusell arrangører

Rundt 40 klubber i Nord-Trøndelag skikrets har søkt om Telenor Karusellen 2022-2023. Sjekk om din klubb skal være arrangør av skiforbundets populære rekrutteringstiltak, og merk at skiklubber fortsatt kan søke om å bli arrangør.

Stor interesse for Telenor Karusellen

Telenor Karusellen arrangeres for 17. gang i vinter, og påmelding for klubber/arrangører er fortsatt åpen. Nå kan dere se karusellens nye video foran årets sesong!

Anlegg som sosial arena

Den sosiale møteplassen var hovedtema på arrangør- og anleggsseminaret til Sør-Trøndelag skikrets og Nord-Trøndelag skikrets tirsdag kveld i Stjørdal.

se flere nyheter
NIF-EPI01, 01
Foto: Heiko Junge / NTB