Hopp til innhold

Telemark og Randonee i Møre og Romsdal Skikrets

Aktuelt

Telemarklandslaget sesongen 2022-2023

Norges Skiforbund har tatt ut seks utøvere på telemarklandslaget for 2022-2023 sesongen. Det er også tatt ut et rekruttlag for at flere talenter kan få matching med eliten.

Vårmøter i skikretsen

Grenkomiteene i kretsen; Langrenn, Hopp/ Kombinert, Telemark, Randonee og Alpint planlegger ikke Vår-fagmøter denne våren. Men forhåpentligvis arrangerer vi et felles Høst-fagmøte for alle grenene møte inkl. en treningsdag for utøvere - i løpet av høsten.

Romsdal Rando

Arrangørklubben Romsdal Randoneeklubb høstet mange lovord for sitt Norgescuprenn Romsdal Rando i Vengedalen lørdag, under svært krevende værforhold! Imponerende av de 9 unge utøverne som deltok i SBM-Ungdomscupen!

Gull-Sølv- Bronse i NM Randonee!

Mange medaljer til MRSK-Randonee-utøvere under NM i Myrkdalen, Voss. Gull til Hildegunn Hovdenak og Bronse til Malin Indergård - begge Romsdal Randoneeklubb. (Sølv til Malin i NM Jr.). I Herreklassen ble det Sølv i NM senior til Vegard Øye, Romsdal Randoneeklubb, og Erik Kårvatn, Trollheimen Fjellsportklubb (Gull i NM Jr.), Gratulerer til alle!

Gull og Bronse i NM Telemark!

NM Junior-Gull til Kaja Husvik, Eidsvåg IL, og NM Senior-Gull til Børge Søvik, Isfjorden IL (comeback!) i Sprint-øvelsen søndag, Gratulerer! Og NM Bronsemedaljer til både Sivert Hole, Åndalsnes IF, og til Guro Helde Kjølseth, Luster IL, (ex. Sp.kl. Rival) under NM Telemark i Myrkdalen, Voss lørdag. Gratulerer!!

Silsetrenna

Lørdag inviterer Batnfjord IL til sine tradisjonelle Fjelltelemark og Randoneerenn "Silsetrenna". Her blir det i tillegg lagt opp "Fjellslalåm" hvor det er åpent for bruk av alle typer ski. Gøy på ski - og et skirenn for alle!

100 000 høydemeter under 10-timers skirenn

Totalt ble det gått nærmere 100 000 høydemeter under 10-timers skirennet i Randonee på søndag! Randoneeutvalget i M&R skikrets inviterte til et 10-timers skirenn, hvor målet var å samle flest høydemeter i løpet av 10 timer. I tillegg ble det arrangert "Dynafit Snow Leopard Day" ved Tusten Skiheiser.

Utlån av Randonee-ski

Skikretsen har 3 par randoneeski med feller som kan prøves nå på slutten av sesongen. Dette er konkurranseski som tidligere er brukt av Killian Jornet, som skikretsen nå har fått. Skiene kan lånes for en kortere periode, og de som stiller på Silsetrenna til helgen og Romsdal rando, 02.04. prioriteres.

VM Junior - Telemark

Det ble ikke fullklaff for Eidsvåg IL`s Kaja Husvik under VM Junior i Sveits i helgen. Likevel sterk skikjøring med 6, 9 og 16 pl. i henholdsvis Parallel, Sprint og Klassisk. Uten uhell med staver og landing etter hopp, kunne det endt enda sterkere! Det norske laget fikk en rekke sterke resultater, se NSF-telemark.

NM og NC Telemark

Åndalsnes IF arrangerte et svært vellykket NM og NC på Bjorli i helgen! Sivert Hole, ÅIF, ble Norgesmester for seniorer - Gratulerer! I NM junior ble det 3-djeplasser til både Kaja Husvik, Eidsvåg IL, og til Rudi Vold Bruaset, ÅIF. I 15-16 år (Hovedlandsrenn) ble Magnus Vold nr.1. Veldig gledelig med stor bredde fra M&R skikrets denne helgen!

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02