Hopp til innhold

Telemark og Randonee i Møre og Romsdal Skikrets

Aktuelt

Ubemannet kretskontor

På grunn av covid-19 og full stans av aktivitet innenfor idretten, har Norges Skiforbund permittert administrasjonen i skikretsen inntil videre.

Sveits og Frankrike er avlyst

Verdenscupavslutningen i Sveits er avlyst som følge av korona. Sportssjef har i samråd med Telemarkskomitéen besluttet at Norge ikke deltar på Junior-VM i Frankrike.

Avlysninger - Hva gjør vi i MRSK.

M&R skikrets anmoder alle våre medlemsklubber om å stanse all organisert skiaktivitet (treninger, skirenn, samlinger) i tråd med NSF Skistyrets anbefalinger, frem til 30 april. Alle kretsrenn resten av skisesongen vil bli avlyst.

Se bildene fra NM og NC på Bjorli

Den 07. og 08. mars ble det arrangert NM og NC i Klassisk telemark på Bjorli. Se bildeserie fra helgen her, tatt av fotograf Morten V. Eriksen.

Silsetrenna!

Nydelig vær - og ramme rundt Silsetrenna til Batnfjord IL i helgen! 42 Randonee-deltagere under lørdagens renn vitner om ei skigren i vekst!

Norgesmesterskap i telemark!

NM Gull til Sivert Hole (Åndalsnes IF), og Guro H. Kjølseth (ex. Sp.kl. Rival), under NM telemark klassisk stil på Bjorli lørdag, Gratulerer! Gratulerer også til Åndalsnes IF, med et flott arrangement - med fantastiske forhold, strålende vær, og en fin ramme rundt mesterskapet!

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04