Hopp til innhold

Telemark i Møre og Romsdal Skikrets

Aktuelt

Videre samarbeid med Sparebanken Møre!

Skikretsen og Sparebanken Møre viderefører vårt fantastisk gode samarbeid i tre nye år! Sparebanken Møre har vært vår meget solide og stabile samarbeidspart i en lang årrekke, og har bidratt sterkt til den gode aktiviteten vår i alle skigrenene. Nå utvides samarbeidet ved at SBM også bidrar i vårt "prosjekt" for økt rekruttering!

Klubb-besøk/ Aktivitets-kveld

Ønsker din klubb et besøk fra skikretsen og/ eller fra vår Skiklubbutvikler, så ta gjerne kontakt. Det er en fin tid nå for nye impulser og tips til treningsøkter, klubbutvikling, kurs-moduler mm. - før snøen er her! Skikretsen har kjøpt inn en (brukt) varebil, med mye artig utstyr til trening, som Skiklubbutvikleren vår tar med seg når han kommer.

Klubbesøk/ Treningskveld

Nå er det en fin tid for barmarsktrening, kompetanse-påfyll mm. Klubber som ønsker et besøk av Skiklubbutvikler Jan Ole Fuglem, eller Stig ved kretskontoret, må gjerne ta kontakt. Vi kommer gjerne en dag/ kveld - for f.eks. en trenings - og impulsøkt, et foreldrekurs e.l.

Kretsting og Gren-møter

Skikretstinget og grenenes Vårmøter ble avholdt i Molde tirsdag. Det var et gledelig godt oppmøte, og gren-møtene gav gode diskusjoner om bl.a. rekruttering. Anne Cathrine Enstad ble gjenvalgt som Leder i M&R skikrets. Kretsen fikk også ny nestleder, og noen nye ledere av grenene våre. Protokoll fra Tinget er klar.

Randonee-landslag

M&R skikrets er sterkt representert i neste sesongs Randoneelandslag! Tre utøvere på Landslaget, og fire utøvere på Rekrutt-landslag! I tillegg er Ola Hovdenakk trener for Rekruttlaget. Gratulerer til alle med uttaket!

WC Randonee i Tromsø

Denne uken er det World Cup Randonee i Tromsø, og MRSK har med 5 utøvere - fra Romsdal Randoneeklubb og Trollheimen Fjellsportklubb. Første konkurransedag er tirsdag med mix-stafett. Vi ønsker våre utøvere Lykke til!

Digitalt Skikrets-todagers Påskeskirenn!

For et fantastisk ski-vær under det Digitale to-dagers Påskerennet! Takk til alle som ble med! Flere klubber mobiliserte til deltagelse, og totalsummen antall kilometer er imponerende 2700 km! (lengre en Norge på langs) Og mange enkeltutøvere har imponert med lange og fine skiturer! :)

Romsdal Rando

Romsdal Randoneeklubb arrangerer lørdag sitt tradisjonsrike "Dynafit Romsdal Rando" i Vengedalen med et fantastisk fint vær! Se resultater i eqtiming. Foto: Håkon Lundkvist

Ny Sølvmedalje til Kaja i VM Junior!

Gratulerer igjen til Kaja Husvik, Eidsvåg IL! Kaja kjørte inn til Sølvmedalje i klassisk-øvelsen under VM Junior - Telemark i Sveits. Maria Heggheim Berge vant rennet.

NM Telemark

Åndalsnes IF arrangerte et vellykket NM på Bjorli i helgen tross noe vind og snø! I lørdagens NM Sprint ble det Bronse i NM jr. klassene til både Kaja Husvik, Eidsvåg IL og til Sigurd Myhre Glimsdal, Åndalsnes IF. I klasse Senior-Herre ble det Sølv til Sivert Hole, Åndalsnes IF. Gratulerer til alle!

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03