Hopp til innhold

Randonee i Møre og Romsdal Skikrets

Aktuelt

Mange fra MRSK på Randoneelandslag!

Skiforbundet Randonee har tatt ut en rekke utøvere fra MRSK (Trollheimen Fjellsportklubb, Torvikbukt IL, Romsdal Randoneeklubb) til neste sesongs Landslag og Juniorlandslag. Gratulerer til alle med uttaket!

Medaljedryss i NM Randonee!

Gratulerer til Trollheimen Fjellsportklubb og Romsdal Randoneeklubb med en rekke Gull - og medaljer under NM Randonee på Lillehammer! Artig å følge Sprinten søndag med Gull og Sølv til Malin Indergård og Ingfrid Klokseth, og Sølv og Bronse til Erik Kårvatn og Aron Rodal Haugen. Gratulerer til alle!

Youth World Cup - Randonee, Molde

Gratulerer til Romsdal Randoneeklubb med et svært vellykket Youth World Cup arrangement! Bare gode tilbakemeldinger fra utøvere og ledere fra alle 17 nasjonene!

Youth World Cup Randonee

Youth World Cup i Randonee i Molde nærmer seg (13-17 mars) . Arrangørklubben Romsdal Randoneeklubb spør nå skiinteresserte i MRSK om noen ønsker å bli med som frivillige under renndagene.

Silsetrenna

Batnfjord IL arrangerte et kjempefint og artig randonee/ fjellslalåmrenn ved sitt flotte anlegg på Fursetfjellet lørdag. Og med en fin ramme rundt skirennet - med musikk, speaker, kiosk - og publikum som koste seg i solen! :)

YWC Berchtesgaden

En stor norsk tropp er klar for ISMF YWC i vakre Berchtesgaden. Det skal konkurreres i vertikal lørdag 17. februar, og individuell søndag 18. februar.

Workshop fjellferdsel; Mennesket-Terreng-Været

Fredag 9. februar er det duket for workshop innen fjellferdsel i forbindelse med Classic Norway Hotels Randoneecup i Surnadal/Kårvatn. Workshopen holdes på Kårvatn i forbindelse med løypeleggingen av lørdagens individuell, og er tiltenkt å være et faglig påfyll for TD-er, arrangører, foreldre, utøvere eller andre som måtte være interessert i faget. Påmelding innen 7. februar kl 23.59!

EM - Randonee "i gang"!

EM I Randonee i Flaine & Chamonix starter mandag 08.01. MRSK har med 6 utøvere + trener Ola Hovdenakk i den norske troppen. Vi ønsker alle Lykke til!

Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03