Hopp til innhold

Nyhetsarkiv Møre og Romsdal

Aktuelt

Fartsfyllt KM-Sprintrenn!

Det ble et KM/ SBM Cuprenn med "fullt trøkk" og action søndag! Mange tette og gode dueller på tvers av klasser og kjønn! Dette er en veldig god og motiverende modell for Sprint! Takk til Molde og Omegn IF for et flott skirenn! Resultater ligger under Skirenn på Langrennssiden.

KM og SBM Cuprenn på Osmarka

På tross av mildvær arrangerte Osmarka IL et veldig godt KM/ SBM Cup renn i Fristil på Osmarka lørdag. Stor Takk til arrangørklubben, med god hjelp av Torvikbukt IL! Resultater finner dere under Skirenn på Langrennssiden.

Trening + KM/ SBM Cup Super G

Til helgen inviterer M&R skikrets-Alpinkomiteen til fartstrening og 2 x Super G renn på Bjorli. Fredag og lørdag organiseres det trening, og søndag arrangeres det KM og SBM Cuprenn for klasse 10 år og eldre. For de yngre utøverne vil det bli mulig å delta i "Young Attacking Viking" - aktivitet.

SBM Cup i Valldal

Snart klart for nytt SBM Cuprenn! Søndag er det Valldal IL som ønsker Velkommen til Sparebanken Møre Cuprenn i Valldal! Artig med en renn-sesong med mange skirenn, og i Valldal meldes om godt med snø! Innbydelse til rennet finner dere i terminlisten.

Utstyr til artig skiaktivitet!

Økt rekruttering - flere glade skiutøvere, er et av satsingsområdene for skikretsen i vinter. Alle klubbene - i alle grenene - inviteres til å delta i "prosjektet". Hvis noen ønsker hjelp av en trener/ instruktør for impulser/ et kort kurs, så ta kontakt med skikretskontoret. "Utstyrspakke" for skileik etc. er også mulig å låne/ motta gratis for klubber - litt avhengig av interessen for "prosjektet" vårt.

Alpinhelg på Strandafjellet - utsatt

Helgens SBM Cup renn - og KM - på Strandafjellet er utsatt til 04-05 februar pga. vær og snøforholdene. Stranda IL og Spjelkavik IL kommer med mer informasjon etterhvert.

Gull-dryss til M&R skikrets under NM-Randonee!

3 x NM Gull til MRSK sine utøvere under NM/ NC-Vertical i Vassfjellet - Trondheim i helgen! Johan Bugge vant NM - Herrer, og Malin Indergård vant NM Jr. Damer . De representerer begge to Romsdal Randoneeklubb. Henriette Albon vant NM-Damer, og Jonathan Albon tok sølv i NM-Herrer. De representerer Isfjorden IL. Og som om ikke det var nok; Veteranklassen ble vunnet av Thomas Sandhaug, Romsdal Randoneeklubb. Gratulerer til alle!

Sterk helg for Skoglund-brødrene!

Aleksander Skoglund ble nr. 2 i begge NCA kombinertrennene på Lillehammer, og Andreas ble nr. 27 og 17 (2 beste langrennstid) i WC-Kombinertrennene i Klingenthal i Tyskland. Gratulerer til begge to!

De tråkker til for Stikk Ut Ski!

Stikk UT! Ski er i full gang, og på nesten en måned er det registrert opp mot 12 000 skiturer denne vinteren. Det har vært en veldig fin periode med stabilt vintervær. Vi ønsker å rette en «STOR TAKK» til alle våre løypekjørere i idrettslag/ kommuner/ løypelag/ skisentre, som preparerer alle de fantastiske fine skiløypene rundt om i hele fylket!

SkiMo Youth Camp

SkiMo Youth Camp 2022 vel blåst. Bra deltagelse av veldig motivert ungdom og full gass heile helga. Stødig opplæring av høgaste kompetanse frå Ove Erik Tronvoll og Ola Hovdenak. Takk alle sammen for ei kjempehelg!! Hilsen Trollheimen Fjellsportklubb. Foto: Trollheimen Fjellsportklubb.

SBM Cup Langrenn i Vistdal

Det meldes om et vellykket SBM Cup i klassisk langrenn på Vistdalsheia søndag, under strålende vintervær. Stor Takk til arrangørklubben Vistdal IL! Resultatliste finnes under Skirenn på Langrennssiden vår.

Bjorlirennene - alpint

Rauma Alpin arrangerte i helgen de tradisjonelle Bjorlirennene i slalåm og storslalåm. Ekstra motiverende med sterk deltagelse fra Sør-Trøndelag skikrets. Se resultater under Skirenn på Alpinsiden vår.

Telenorkarusell

Det arrangeres Telenorkarusellrenn, sonerenn etc. flere steder i kretsen ukentlig! Send gjerne inn noen ord og bilder til skikretskontoret. Her er bilde og filmsnutt fra Telenorkarusellrennet i Skarbakken onsdag.

SkiMo Youth Camp 2022!

Trollheimen Fjellsportklubb inviterer til samling 8.-9.1 for ungdom opp til 20 år. Skiforbundet stiller med dyktige instruktører ved Ove Erik Tronvoll og Ola Hovdenak. For ytterligere informasjon, se invitasjon nedenfor!

KM/ SBM Cup Tomrefjord

Tomrefjord IL arrangerte søndag vinterens Kretsmesterskap - langdistanse, som gjelder som Sparebanken Møre Cuprenn - og som seedingsrenn til Ungdomsbirken. Stor Takk til arrangørklubben! Resultatliste finner dere under "Skirenn" på Langrennssiden.

Stikk Ut Ski - flotte løyper!

Stikk Ut Ski - sesongen er i full gang! Skikretsen er full av flotte oppkjørte skisløyper! Se www.løyper.net - for oppdatert informasjon om når det er kjørt opp skispor. All informasjon om Stikk Ut Ski - finner dere på www.stikkut.no

Terminlisten Hopp og Kombinert

Hopp og Kombinertkomiteen i skikretsen har nå klar Terminlisten for Hopp og Kombinert-renn og samlinger vinteren 2021-22. Skikretsen ber arrangørene nå legge inn sine renn i Sportsadmin/ terminlisten på nettet.

Randonee-renn i MRSK

Snøen har kommet og vinterens terminliste for randonee er klar. Første konkurranse gjennomføres i Molde 4-5 desember, se egen nyhetssak. Det er satt av 6 helger i skikretsen med ulike konkurranseformer. Tre av konkurransene inngår i norgescupen og tre er lokale arrangementer Det er egen ungdomscup også i år for de under 16 år med tilrettelagte løypelengder og mindre krav til utstyr.

Vis alle nyheter
nif-epi04, 04
VM snøsport