Hopp til innhold

Nyhetsarkiv Møre og Romsdal

Aktuelt

Rulleskirenn Fristil, på Markane

Hovdebygda IL inviterer til det 3 rennet i Sport 1 Tomra Rulleskicup. Rennet arrangeres i rulleskianlegget til Markane IL, lørdag 02 oktober. Se informasjon i terminlisten.

Retningslinjer Utstyrsmidler 2021

Utstyrsmidler 2021 følger samme mal som i 2020. Utstyret må være kjøpt inn i 2021 (fakturadato). Utlysning, godkjenning og tildeling 1. halvdel 2022.

Kretscup Rulleskisprint

Det ble et fartsfyllt og vellykket Sport 1 Tomra Rulleskicuprenn ved Skaret Skisenter. Stor Takk til M.O.I. for et topp skirenn! Veldig artig og motiverende med Team Elon Midt Norge og Team Midt Norge Elite med på rulleskisprinten. Resultater under "Skirenn" på Langrennssiden.

Alpinsamling i SNØ-hallen

Alpint gjennomførte sist helg igjen en god kretssamling i Snøhallen. Neste samling blir i Høstferien, og da er det i utg. pkt. Juvass som er samlingssted. SNØ-hallen er reserve-arena. Mer informasjon kommer.

Fokus på rekruttering!

Rekrutteringsarbeid - og hvordan holde på våre utøvere lengst mulig, er et kontinuerlig satsingsområde for skikretsen - i alle grenene våre. Skiforbundet har utarbeidet mye godt material som kan benyttes. Og ønsker din klubb tips og ideer, et klubbesøk med f.eks. en kurskveld/ inspirasjons-kveld/ aktivitets-tips, så ta gjerne kontakt.

Høstsamling Hopp og Kombinert

M&R skikrets Hopp og Kombinert har igjen gleden av å invitere til høstsamling i Knyken 24-26 september. Sammen med utøvere og trenere fra Trønderhopp GST Ung samt vår egen Andreas Skoglund, satser vi på en morsom helg med utfordringer og fremgang for store og små utøvere.

Trollstigen Opp/ SBM-Rulleskicup

Rulleskirennet "SBM Cup-Trollstigen Opp" ble arrangert søndag (05.09.) i fantastisk vær! Takk til Kretslaget, LK - og frivillige, som stod for arrangementet! Også en stor Takk - til Sport 1 Tomra, Tafjord Kraft og Sparebanken Møre - for flotte premier! Klikk for resultater. (Ligger også under "Skirenn")

Hovedlandsrenn - Hopp og Kombinert

I helgen ble Hovedlandsrennet i hopp og kombinert arrangert i Holmenkollen. Fra MRSK deltok Oddvar Gunnerød fra Istad IL. Oddvar fikk en flott 3. plass i kombinert og 2. plass i spesialhopp. M&R skikrets Gratulerer!!

Stimuleringsordning 2021

Stimuleringsordningen for 2021 er nå på plass og åpen for søknader. Ordningen gjelder for arrangement og aktivitet i perioden 1. januar til 31. oktober 2021, søknadsfrist 15. november.

Tilbake til idretten

Her finner dere nyttig informasjon om Norges idrettsforbunds kampanje, råd og tips til rekruttering, veileder for arrangementer og trykt/digitalt kampanjemateriell som dere kan ta i bruk for å profilere gjenåpningen av idretten. Vi håper på massiv mobilisering fra hele idretten!

FIS-listen Langrenn 2021-22

Det er snart tid for innmelding/strykning av løpere til FIS-listen langrenn for sesongen 2021-2022. Sjekk lista for din klubb! Frist er 15. september.

Stimuleringsordning 2021

Stimuleringsordningen for 2021 er nå på plass og åpen for søknader. Ordningen gjelder for arrangement og aktivitet i perioden 1. januar til 31. oktober 2021, søknadsfrist 15. november.

NOR Freeski Jentecamp 28. august

Vi gjentar fjorårets suksess med lokale jentecamper og er klare for å fylle idrettshaller over hele Norge med aktivitet lørdag 28. august! Les mer under og bli med på moroa!

Raw Air Hoppskole

Molde og Omegn IF inviterer til Raw Air Hoppskole i Møllesråsen Hoppsenter 01 og 02 juli. Og Raw Air Hoppskolen fortsetter 03 og 04 juli i Vikabakken i Spjelkavik, med Spjelkavik IL som arrangør. Norges Skiforbund er med på hoppskolen med instruktører. Bli Med!!

Randoneesamling

Romsdal Randoneeklubb inviterer til treningssamling 26-27.6.2021 Sett av helgen i slutten av juni for å bli med på samlingen som arrangeres av Romsdal Randoneeklubb. Trollstigen innbyr til flotte forhold for sommerski. Samlingen er for utøvere over 12 år. Nå er det åpnet for deltagere fra hele landet!

Ny Alpinsamling - for U14 og U16 gruppene

Til helgen er det ny alpinsamling i skikretsen for U14 og U16 gruppene på Juvass. U16 gruppen har en 6-dagers samling, mens det i U14 gruppen er litt ulik lengde på samlingen. Anders Husby er som vanlig vår U16 trener (før han snart forlater oss - til fordel for WC-Alpint, herrelaget.) Steingrim Falksete, Oppdal, er "stand inn" for Stig på denne U14-samlingen.

NSF - Skitinget

Norges Skiforbund avholdt Ski-Ting lørdag 12.juni. Økt satsing på rekruttering er hoved-målsettingen fra Tinget! Forhåpentligvis får M&R skikrets tilført mer ressurser til å bistå klubbene - og kretsen i arbeidet med å rekruttere flere skiløpere!

Kretslagssamling - Langrenn

Det meldes om en vellykket Kretslagssamling for juniorene våre - i strålende vær, ved Skaret Skisenter lørdag og i Stordal søndag.

Ny Leder i M&R skikrets

M&R skikrets gjennomførte 02.juni Skikrets-Ting via Teams. Alle saker ble godkjent av Tinget, og nytt Styre - og Grenkomiteer ble valgt - etter innstilling fra Valgkomiteen. Ny Leder i skikretsen er Anne Cathrine Enstad fra Bjorli - og Lesjaskog IL. Anne Cathrine har lang fartstid både som arrangør av store renn, FIS-TD, AK-medlem i skikretsen, og er også medlem i NSF-Alpinkomiteen.

Team Elon Midt-Norge

Styringsgruppa for Team Elon Midt-Norge har tatt ut 10 utøvere på Team Elon Midt-Norge sesongen 2021-2022.

Trener II kurs - alpint

Er det interesse for å ta Trener 2 kurs i alpint? Vi starter opp Trener 2 kurs i forbindelse med Kretssamlinger på Juvass. Oppstartsdato utsettes pga. korona-regler. Kurset er rettet mot trenere i ungdomsårene 13-16 år. Krav for deltagelse er gjennomført Trener 1 kurs + gjennomført praksis. Klikk for mer informasjon om Trener 2 kurs.

Samordnet rapportering 2021

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april.

SBM Cup Finale/ Midt-Norsk - Alpint

Det ble et vellykket Midt-Norsk Mesterskap og Finale-helg i SBM Cup på Bjorli i helgen - med mye god skikjøring av våre unge alpinister. Gratulerer til alle - med en flott helg - og sesong! Resultater ligger under "Skirenn" på alpinsiden. Bilde: J16-pallen med Sienna Grande Bruseth og Frida Kaldhussæter på 2 og 3 pl.

Finale - SBM Cup-langrenn.

Finalen i Sparebanken Møre Cup ved Skaret Skisenter lørdag, ble en "festdag", med strålende vær - og topp skiforhold! Stor Takk til Molde og Omegn IF og Skaret Skisenter. Klikk for resultater og noe informasjon om premiering. Foto: Jon Forberg

Skitinget 2021

Skitinget og fagmøter gjennomføres digitalt mellom 8.-12. juni.

Sesongslutt for Stikk Ut Ski!

Ny rekord denne sesongen innen både antall deltagere og antall tur-registreringer for Stikk Ut Ski - med over 34 000 turregistreringer! Uten en vindfull og snøfattig påske i skiløypene, kunne nok rekorden blitt enda høyere :) Takk til alle som har lagt skituren til Stikk Ut Ski-postene! Nå er Stikk Ut Ski-sesongen over, men det er nok mulig å etter-registrere frem til 8 april.

SBM - TEFT-stipend

Sparebanken Møre delte nylig ut TEFT-stipendene for 2021, og Kristine Hjellbakk Hole, Sunnylven IL, var blant vinnerne av stipend - Gratulerer! 135 svært kvalifiserte søkere fra hele fylket innen kultur og idrett søkte på TEFT-stipendet.

VM og VM jr. Telemark

Flott innsats og gode resultater for Møre og Romsdals to telemarkkjørere i VM og Jr.-VM i telemark i Melchsee-Frutt i Sveits. Strålende comeback av Norges for tiden raskeste kvinne Guro Helde Kjølseth, med Bronsemedalje i Team Parallell-slalåm, og 5 plass i VM-Sprint! Også veldig imponerende av Eidsvåg IL`s Rakel Kvernberg Blø som i søndagens krevende VM Jr. Klassisk, i 2000 meters høyde kjørte inn til en flott 6. plass. Bare 25 hundredels sekund fra pallen. Gratulerer til begge to!

Over 100 000 høydemeter i 10-timers rennet!

Rundt 60 deltagere deltok i 10-timers Randonee-rennet søndag - i et fantastisk vær! Totalt ble det gått over 100 000 høydemeter fra kl. 0800-1800, og bl.a. gikk tre utøvere over 5000 høydemeter! Og mange deltagere, både barn og voksne, imponerte med et stort antall høydemeter! Klikk for oversikt over deltagere og høydemetre.

M&R skikrets - 100 år!

Gratulerer til alle skiklubber! Møre og Romsdal skikrets er 100 år i år! Stiftelsesdatoen vår er 12 mars, så fredag var vi "på dagen" 100 år! Alpin-miljøet feiret med grilling og brus i solen på Bjorli søndag, og Langrennsmiljøet feiret med brus til alle - etter rennet på Skaret lørdag. Kanskje kan vi også møtes i forb. med Skikrets-Tinget til våren, som er berammet til lørdag 05 juni! Klikk for en "Ski-hilsen" til klubbene våre.

Seier i FIS-renn til Isak Staurset

Rauma Alpin`s Isak Staurset vant dagens FIS-storslalåmrenn i Funäsdalen i Sverige. I gårsdagens FIS-storslalåmrenn ble Isak nr. 3. Gratulerer!

SBM Cup Langrenn i Stordal - Lørdag!

Det meldes om et veldig godt skirenn i Stordal lørdag! Stor Takk til Stordal IL og Liabygda IL. Resultatliste og Sammenlagtliste i SBM Cup etter 7 renn ligger under "Skirenn" på Langrennsiden. Foto: Jon Forberg

SBM Cup - Telemark

Det ble en veldig fin dag på Bjorli lørdag. I tillegg til at vi fikk arrangert renn for treningsgruppa vår, feiret vi at Skikretsen er 100 år med pølser og brus til alle.. Jeg vil takke alle som kom på renn, både de som tok på seg startnummer og gav oss fine dueller i løypa, og de som gjennomførte arrangementet.

Ny seier til Sebastian!

Gratulerer igjen til Sebastian Foss Solevåg, Spjelkavik IL! Fredag vant Sebastian og det norske laget Lagkonkurransen under WC-Finalen i Lenzerheide i Sveits foran det tyske laget. Søndag venter finalen i slalåm, og vi ønsker Sebastian Lykke til!

SBM Cup-Hopp i Vikabakken

Søndag 21 mars inviterer Spjelkavik IL til SBM Cuprenn i Vikabakken. Rennet er åpent for hoppere i M&R skikrets i aldersbest. klasser, og for voksne fra Ålesund kommune. Klikk for mer informasjon

SBM Cuprenn i langrenn

Lørdag ble det 6 rennet i SBM cupen arrangert ved Skaret Skisenter - i strålende vær! Stor takk til Molde og Omegn IF for et flott skirenn! Resultater ligger under Skirenn på Langrennsiden. Se veldig fin artikkel og bilder fra rennet - på RBnett.no Klikk for status i SBM-sammenlagtcupen så langt i sesongen, og link til flotte bilder fra Fotograf Jon Forberg

4 x alpinrenn på Bjorli.

2 x SBM Cup i Super G (inkl. KM) og 2 x Storslalåmrenn (inkl. KM) ble arrangert på Bjorli i helgen, Strålende vær, flotte forhold, og mye god skikjøring av våre alpinister! Stor Takk til alle klubber/ voksne som hjalp til! Resultater ligger under Skirenn på Alpinsiden.

Guro og Rakel til VM/ VM jr!

Guro Helde Kjølseth har gjort comeback i telemark, og er nå tatt ut til WC-renn og VM i Sveits. Rakel Kvernberg Blø, Eidsvåg IL, er tatt ut til VM Junior - også i Sveits. Vi Gratulerer med uttaket - og ønsker de Lykke til! Og - kommende lørdag samles telemarkkjørerne i kretsen til samling på Bjorli.

Spillemidler utstyr 2020

Det er nå klart for en ny søknadsrunde. Ordningen omfatter utstyr kjøpt i 2020 (med fakturadato i 2020).

Gratulerer til brødr. Skoglund!

En sterk helg for brødrene Skoglund fra Molde og Omegn IF under Kombinertrennene på Lillehammer i helgen! Aleksander vant søndagens renn i klasse NC-A, og ble nr. 2 lørdag. Andreas ble Norgesmester for juniorer lørdag, Gratulerer til begge!

VM- Randonee

VM i Randonee i Andorra ble arrangert forrige uke, og Erik Kårvatn fra Todalen - og Trollheimen Fjellsportklubb var en av tre deltagere fra Norge. Erik fikk en 11 pl. i sprint (5 beste tid!), og en 10 pl. i Vertikal, Gratulerer!

Aldersbest. klasser: Kun skirenn i egen skikrets

Styret i M&R skikrets har vedtatt at utøvere i vår skikrets - i aldersbestemte klasser, kun kan delta i skirenn i egen skikrets - under gjeldende Korona-restriksjoner. Dette gjelder alle skigrener. Det betyr at det ikke er mulig å delta i f.eks. MNM Hopp/ Kombinert i Knyken - eller kretsrenn/ regionrenn i andre kretser - uansett skigren. Utøvere fra andre skikretser kan heller ikke delta i skirenn i MRSK. For junior-utøvere; klikk for mer informasjon.

Midt-Norsk Mesterskap - langrenn i Molde avlyst.

Molde og Omegn IF`s Midt Norsk Mesterskap i langrenn ved Skaret Skisenter i Molde 13-14 mars avlyses. Årsaken er at Styret i M&R skikrets ikke ønsker å åpne for regional skiaktivitet/ skirenn i Møre og Romsdal - for aldersbestemte klasser. Dette av hensyn til smittesituasjonen, ønske om å begrense reisevirksomheten, og risikoen ved å samle så mange deltagere og voksne. Vi beklager dette sterkt, men håper å kunne invitere til MNM i Molde i 2022.

Åpent for skirenn igjen!

Når endelig smittevernreglene åpner for Kretsrenn, er det værgudene som motarbeider oss....KM-stafetten i langrenn i Volda må dessverre utsettes, men heldigvis har Strandafjellet snø - til 2 x slalåmrenn kommende helg. Her er Stranda IL og Spjelkavik IL arrangører. Avventer informasjon vedr. Hopp og Kombinertrenn i Skarbakken.

KM/ SBM Cup - Osmarka

Endelig ble det skirenn igjen! Osmarka IL og Torvikbukt IL arrangerte SBM Cup og KM - i strålende vær - på Osmarka søndag! Resultater finner dere under "Skirenn" på Langrennsiden.

NC senior Gålå

Informasjon vedrørende NC Gålå 5. mars - 7. mars 2021 Region Midt-Norge Merk frist for påmelding til smøreopplegg.

Young Attacking Viking

Her skapes nye alpinister! 90 barn deltok med stor iver og innsats! Takk til Stranda IL og Spjelkavik IL for en artig dag på fjellet med "Young Attacking Viking" - skirenn!

Nok et VM Gull til Sebastian!

Gull til Sebastian Foss Solevåg i VM-slalåm i Italia, Gratulerer! Sebastian er første alpinist fra Møre og Romsdal skikrets med VM-Gull, og nå har han i tillegg 2 x Gull! Gratulerer også til familien, og til Spjelkavik Alpin!

Tustenrennene

Endelig ble det SBM Cup/ Kretsrenn igjen i alpint! 60 alpinister stilte til start på onsdagens storslalåmrenn på Tusten Skiheiser i Molde. Som alltid glimrende arrangert av Molde og Omegn IF og Sp.kl. Rival :)

NC-Kombinert i Skarbakken

Seier i NC-A klassen lørdag til Aleksander Skoglund, Molde og Omegn IF. Og Johan Fredriksen Orset, Torvikbukt IL, spurtet inn til en 4 pl. i samme klasse, Søndag ble nok en sterk dag med 2 og 5 plass til Aleksander og Johan, Gratulerer til begge! Gratulerer også til M.O.I. og samarbeidende klubber, med et veldig solid arrangement (som vanlig)!

Nye Retningslinjer for skiidretten

Regjeringen kom i dag (fredag 19.02.) med nye retningslinjer som gjelder skiidretten. F.o.m. tirsdag 23.02. åpnes det for Kretsrenn igjen, og dermed blir det igjen Kretsrenn i alle skigrenene våre.

Ny 9 pl. til Ragnhild i Alpin-VM.

Et meget oppløftende VM for Sp.kl. Rival`s Ragnhild Mowinckel! 9-ende plass i storslalåm etter sterk skikjøring, nr. 12 i Super G, og nr. 10 i Utfor, og nr. 9 i Superkombinasjonen. Spesielt Utforrennet og Storslalåmrennet var store skritt i riktig retning for Ragnhild - etter sitt lange skadeavbrekk. Gratulerer Ragnhild!

10-timers skirenn

"10-timers skirennet" lørdag ble en svært positiv opplevelse! Mange skiutøvere - i alle aldre - deltok rundt om i fylket, og fikk en fantastisk dag i strålende solskinn - i nydelige skiløyper! Ca. 300 personer deltok, og samlet distanse for alle var 4830 kilometer!

Gull i VM Junior!

Gratulerer igjen til Andreas Skoglund, Molde og Omegn IF, I Mixed Team konkurransen ble det seier til Andreas og det norske laget! Og i torsdagens åpningsrenn i VM Junior i Lahti, ble Andreas nr. 5. Tar også med at Continentalcup forrige helg ble det også seier!

FIS-Alpint, Oppdal

Jørgen Slettaløkken og Isak Staurset (Rauma Alpin) imponerte begge to i mandagens FIS-storslalåmrenn på Oppdal, med 4 og 5 pl. Gratulerer! Tirsdag kjører de nytt storslaåmrenn, og vi ønsker Lykke til!

NC-Langrenn i Førde

Flott debut i NC-Senior for Kristine Hjellbakk Hole, Sunnylven IL, med 45 pl. i 10 km fristil lørdag, og 49 pl. i 10 km klassisk søndag! Karsten Andrè Vestad, M.O.I. fikk en sterk 58 plass lørdag under 15 km fristil, Gratulerer til begge!

Revidert Terminliste - Langrenn

Langrennskomiteen har nå klar revidert terminliste for sesongen. Legg merke til at rennene til Osmarka IL/ Torvikbukt IL, Midt Norsk Mesterskap, rennet til Stordal IL/ Liabygda IL og NM Junior m.fl. har fått nye datoer. Vi håper på åpning for kretsrenn igjen f.o.m. lørdag 20 februar, og vårt første renn er da rennet til Isfjorden IL - som nå inngår i SBM Cup. (Foto:Stian S. Drogseth)

Randonee-rekruttering!

Svært mange er på randoneetur for tiden, og denne skigrenen har en enorm vekst! Og Romsdal Randoneeklubb har godt oppmøte på sine treninger i Tusten, og gjennomførte sist helg treningsrenn for sine rekrutter. Nå håper vi det snart er mulig med Randoneerenn- og Ungdomscup!

Ønsker klubben din besøk?

Kan det være aktuelt med et klubbesøk - med en praktisk økt - eller en teoretisk økt? Tema kan være "god skiaktivitet", teknikktrening, trenerrollen mm.

Ny topp-plassering for Sebastian!

Gratulerer igjen Sebastian Foss Solevåg, med 4 pl. og nytt rå-sterkt resultat i WC-slalåmrennet i Schladming! Bra du er vant med å kjøre uten briller i snø-drev fra kretsrenn i M&R :) Lykke til i helgen med to nye slalåmrenn i Chamonix!

VM Junior - Nordiske grener

Karsten Andrè Vestad, Molde og Omegn IF, er blant de aktuelle juniorene i Norge til Junior VM i finske Vuokatti i februar. Karsten er tatt ut av NSF som hjemmeværende reserve på herresiden. Vi krysser fingrene for at sjansen kommer for Karsten!

Stikk Ut Ski!

Nå gjelder å benytte sjansen - å komme seg ut på ski! Fine værmeldinger, flotte skiløyper, fine Stikk Ut Ski - turer, og holder man avstand - er det også Korona-trygt! Se turer og løypeinformasjon på www.stikkut.no. Bildet er fra Åmskaret i Ørsta. Foto: Hovdebygda IL

KM/ SBM Cup/ Fartshelg-alpint

Fartshelgen på Bjorli med SBM Cup/ Kretsmesterskapet i Super G på Bjorli ble dessverre utsatt pga nye Korona-retningslinjer. Også SBM Cup - Spjelkavikrennet på Strandafjellet til helgen er utsatt. Alpinkomiteen kommer tilbake med ny informasjon om disse rennene.

KM/ SBM Cup på Osmarka

SBM Cuprennet og Kretsmesterskapet i langrenn på Osmarka må dessverre igjen utsettes. Denne gang pga. nye og strengere korona-retningslinjer. Forhåpentligvis kan rennet settes opp på en ny dato senere i vinter.

SBM Cup og samling i Hopp og Kombinert

Som følge av Korona-innstrammingene ble SBM Cuprennet og treningsdagen i Skarbakken utsatt. Klubbene anmodes om å organisere klubbtrening og gjerne arrangere Klubbrenn/ Telenorkarusell for klubbens (Hoppbakkens) utøvere. Forhåpentligvis kan Hopprennene i Opdølsbakken og Skarbakken neste helg gå etter planen.

Gratulerer Sebastian!!

Gratulerer til Sebastian Foss Solevåg med seier i WC-slalåmrennet i Flachau - Østerrike! En svært gledelig og vel-fortjent seier! Dette er Sebastians første WC-seier, og FOR - en knusende seier. Sebastian var klart raskest i begge omgangene! Gratulerer også til familien, og til Spjelkavik IL!

Sterk WC-plassering for Andreas Skoglund!

Gratulerer til Andreas Skoglund, Molde og Omegn IF, med sterk 14 pl. under WC-Kombinertrennet søndag i Val Di Fiemme - Italia! Andreas var 5 - beste norske! I lørdagens Teamsprint ble det 6 pl. til Andreas på det Norske 2-laget.

KM/ SBM Cup på Skaret

Molde og Omegn IF arrangerte søndag Kretsmesterskap og Sparebanken Møre Cup i Klassisk sprint ved Skaret Skisenter søndag. Vel 80 deltagere gjennomførte rennet, og vi fikk flere nye Kretsmestere, Gratulerer! Stor Takk til arrangørene! Resultatliste ligger under "Skirenn" på Langrennsiden.

NM Langrenn

NM 2021 Del 1 arrangeres av Granåsen Aktivum i Granåsen fra Lørdag 16.01 til tirsdag 19.01. Sprint er på lørdag, 15/30km skiathlon på søndag, 5/10km intervallstart på mandag og avsluttes med 10/15km intervallstart på tirsdag. PARA skal også ha konkurranser denne helgen, men programmet er foreløpig ikke avklart

LK informerer vedr. skirenn og smittevern.

LK har vurdert smittevernråd fra FHI og NSF og anbefaler å opprettholde utendørs trening innenfor gjeldende smitterntiltak. LK anbefaler arrangørene av KM fristil og sprint 16.-17. januar å fortsette planleggingen for å gjennomføre begge renn som planlagt.

Ski-aktiviteten kan fortsette!

Skitreninger og skirenn kan heldigvis fortsette - også etter innstrammingene på nyåret. Vi driver heldigvis en utendørsaktivitet, som er mulig å gjennomføre/ organisere i disse dager - etter gjeldende smittevernregler. Vi ber alle klubber om fortsatt å registrere personer/ deltagere, passe på avstand, og begrensninger på antall mm. Oppdatert Koronaveileder og Smittevernregler finner dere i margen på Hjemmesiden vår.

Sesongstart i alpint!

En fantastisk start på rennsesongen/ Sparebanken Møre Cup i alpint på Bjorli i helgen! Flott vær, topp forhold i bakken, mange som viste svært god skikjøring, og ikke minst - glimrende arrangert av Rauma Alpin! Se resultater under "Skirenn" på Alpinsiden.

Vistdalsrennet er utsatt

Vistdal IL melder at de dessverre må utsette Vistdalsrennet - SBM Cup-4, som skulle arrangeres lørdag 02.jan. Langrennskomiteen ser på muligheten for å sette opp rennet på en ny dato.

Husk skilisens!

Skisesongen nærmer seg, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Med skilisens får du også den beste forsikring ved idrettsskade både i trening og i konkurranse

Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01
NTB