Hopp til innhold

Hopp-tilbud i kretsen!

Både Molde og Omegn IF og Spjelkavik IL har ukentlige tilbud om trening til unge rekrutter. Molde og Omegn IF inviterer til trening i plastbakkene i Mølleråsen hver onsdag, og Spjelkavik IL inviterer til trening i Vikabakken hver tirsdag - og annenhver lørdag. Alle interesserte ønskes Velkommen!

Mølleråsen: (Molde)

Endelig kan vi ønske velkommen til ukentlige hopptreninger i Mølleråsen hoppsenter. Vi har trening hver onsdag framover kl. 18.00 til 19.30 og vi starter allerede i morgen, onsdag 28- august. Vi har som alltid gratis utlån av hoppski. Ta med med egen hjelm og skisko med NNN-binding.

 

Vikabakken: (Spjelkavika)

Tirsdager kl. 1800. Spjelkavik IL har også gratis ski og utstyr til utlån til store og små. Se på Facebooksiden til "Vikabakken".

NIF-EPI01, 01