Hopp til innhold

Kretslaget Langrenn

Kretslaget i langrenn for kommende sesong er klart, og laget gjennomførte sin første samling i Stordal i helgen. Eskil Engdahl er ny trener for kretslaget, og går inn i trenerteamet sammen med Pål Bjørn Øvrebust og Jan Erik Westerås. Informasjon om Kretslaget finnes under "Kretslaget" på Langrennssiden. Les også hyggelig hilsen fra Stordal IL!

NY KRETSLAGSSAMLING I STORDALSHALLEN
Sist helg var det kretslaget i langrenn (Møre og Romsdal skikrets), som var på besøk. Stordalshallen var base for ei samling fullspekka med fysisk knallharde økter både med og utan rulleski. Men det vart også tid til den sosiale biten, i tillegg til all treninga.
At dette er ein særs lovande gjeng, er det liten tvil om. Det vart m.a. sett løyperekord Mosætra opp. Mads i herreklassa sprang på 13.54 og til Ingeborg i dameklassen på 14.10. Det er berre å prøve å slå desse tidene folkens! 😊
Sjå meir om samlinga på laget si facebookside her: https://www.facebook.com/groups/779281845471210
Meir om kretslaget også på Møre og Romsdal skikrets si heimeside:
Hovudansvarleg for laget og for samlinga, Pål Bjørn Øvrebust, seier at Stordalshallen er midt i blinken for kretslaget sine samlingar. I tillegg til Pål Bjørn, var som alltid også Jan Erik Westerås på plass og då i lag med Eskil Engdahl, som nettopp er komen med i trenarteamet.
For vår del er det naturlegvis stor stas at også kretslaget i langrenn vel å kome tilbake hit år etter år. Vi takker for besøket og ønsker den trivelege gjengen lykke til med dei vidare førebuingane, framover mot ein ny konkurransesesong.

 

 

Kretslaget 2023 - 24:

  • Ida Brakstad Orset, Molde og Omegn IF
  • Ingeborg Synstnes Hole, Åndalsnes IF
  • Lucas Tokle, Åndalsnes IF
  • Mads Gjethammer, Molde og Omegn IF
  • Emil Aslaksen Røed, Molde og Omegn IF
  • Erlend heinåli, Isfjorden IL
  • Laurits Linge Glomnes, Valldal IL
  • Einar Waldeland gautvik, Molde og Omegn IF

Trenere:

Pål Bjørn Øvrebust

Jan Erik Westerås

Eskil Engdahl

nif-epi04, 04