Hopp til innhold

Team ELON Midt Norge

Uttak til vårt regionlag i langrenn "Team ELON Midt Norge" er klart, og som ventet er Molde og Omegn IF`s Karsten Andre Vestad med videre. Uttak til Team Midt Norge Elite kommer også snart. (Langrennsamarbeid på seniornivå i langrenn vi har med skikretsene i Nord og Sør-Trøndelag.)

Styringsgruppa for Team Elon Midt-Norge har tatt ut ti utøvere (tre kvinner og syv menn) for sesongen 2023-2024.

Team Elon Midt-Norge Kvinner:
Tale Bruheim Breding, Henning SL
Berit Mogstad, Strindheim IL
Hanne Wilberg Rofstad, Byåsen IL

Team Elon Midt-Norge Menn:
Martin Julian Buvarp, Byåsen IL Magnus Haabrekke, Byåsen IL Jan Thomas Jenssen, Hommelvik Ski  Even Solem Michelsen, Byåsen IL  Vegard Sivertsgård, Tydal IL Håkon Skaanes, Strindheim IL Karsten Andre Vestad, Molde og Omegn IF

NIF-EPI02, 02