Hopp til innhold

Takk til samarbeidspartnere

M&R skikrets har mottatt støtte til vår ekstra innsats for rekrutteringshjelp og utstyrspakker til klubbene, og kjøp av aktivitets-bil. Sport 1 Tomra, Varig Nordmøre og Romsdal, og Sparebanken Møre har alle gitt oss bidrag til denne satsingen, Tusen Takk!

Sparebanken Møre er skikretsens hoved-samarbeidspartner (se egen sak) og bidrar veldig sterkt i all aktivitet i skikresten.

 

Sport 1 Tomra bidrar i tillegg til bil/ rekrutterings-satsingen, også som samarbeidspart for Kretslaget vårt i Langrenn. I tillegg bidrar - og støtter de alle klubbene våre som arrangerer Kretsremnn i langrenn med premiering i form av gavekort hos Sport 1 Tomra.

 

Varig Nordmøre og Romsdal har sammen med Varigfondet gitt oss støtte til rekrutteringsarbeidet pluss i innkjøpet av skikretsbil til dette arbeidet.

 

M&R skikrets er svært taknemlige for støtten!

NIF-EPI01, 01