Hopp til innhold

Booking - Nasjonale skirenn

Som vanlig reserverer skikretsen rom/ senger i forbindelse med større nasjonale skirenn. (Gålåsprinten, NC jr, NM jr, HL, MNM, etc). Informasjon om hvor vi er booket inn finner dere i "margen" på Langrennsiden under "Nasjonale renn".

Ved NC Jr/ NM Jr/ HL - tildeles skikretsene x antall senger av arrangøren/ Skiforbundet basert på en utregningsmodell (antall deltagere fra kretsen i siste års NC jr/ HL) I tillegg til x antall senger til utøvere, får vi èn sengeplass til leder pr. 3 utøvere. For seseongen 2024 tildeles vi 12 senger til NC jr/ NM jr.

 

Når vi tildeles Hotell/ Hytter/ etc. kontaktes disse overnattingsstedene for videre booking. Ankomst og avreisedato, evt. flere rom mm. Dette binder vi oss til, og ved evt. reduksjon av rom må vi følge overnattingsstedenes regler for avbestilling. Avbestilles det for sent må vi (dere) betale for oppholdet, og evt. bruke deres Reiseforsikring for å få tilbake pengene.

 

I god tid før hvert renn må dere melde fra om dere vil benytte kretsens booking. De fleste hotel etc. ønsker navneliste (og betaling ) lang tid i forveien. Informasjon om dato for booking kommer. 

Skikretsen forskudds-betaler oppholdene, og fakturerer videre etter rennene. 

 

Har dere spørsmål, så ta gjerne kontakt med skikretskontoret.

NIF-EPI03, 03