Hopp til innhold

Nytt Sølv til Malin Indergård i EYOF!

Nok en Sølvmedalje til Malin Indergård, Romsdal Randoneeklubb, under European Youth Olympic Festival, Gratulerer! Gratulerer også til våre andre utøvere med sterke resultater i fredagens Individuelle konkurranse. Ingfrid Klokseth på 19 pl. Emil Aslaksen Røed på 12 pl. og Mads Gjethammer på 17 pl.

Norges tropp i EYOF: Kristoffer Strømdal Wik (Byåsen Skiklubb), Ingfrid Klokset (Tomrefjord IL), Mads Kirkreit Gjethammer (Romsdal Randoneeklubb), Elise Andersen (Tromsø Randoneeklubb), Emil Aslaksen Røed (Romsdal Randoneeklubb) og Malin Indergård (Romsdal Randoneeklubb).

Malin sikret sensasjonelt sølv i EOYF

Malin Indergår fra Romsdal Randoneeklubb sikret norsk sølvmedalje under tirsdagens sprintøvelse under EYOF i Nord-Italia.

I finalen var Malin godt plassert gjennom hele heatet og med en sterkt avslutning på toppen og det siste skiftet, sikret hun sølvet. 

- Det er første ganga randonee er på EYOF-programmet, og det at Malin går inn til sølvmedalje lover godt for resten av mesterskapet med både sprintstafett og individuelt på programmet, sier en stolt sportssjef Martin Hanem Bartnes.

Eva Matejovicov tok gullet, mens bronsen gikk til spanske Laia Selles Sanchez.

European Youth Olympic Festival (EYOF) arrangeres i regionen Friuli Venezia Giulia fra 21. til 28. januar. 

NIF-EPI03, 03
NTB