Hopp til innhold

Nyhetsarkiv Møre og Romsdal

Aktuelt

NC senior Gålå

Informasjon vedrørende NC Gålå 5. mars - 7. mars 2021 Region Midt-Norge Merk frist for påmelding til smøreopplegg.

KM/ SBM Cup - Osmarka

Søndag inviterer Osmarka IL og Torvikbukt IL til Kretsmesterskap og SBM Cup-renn. Endelig er det Kretsrenn i langrenn igjen! Innbydelse med all informasjon finner dere i terminlisten.

Young Attacking Viking

Stranda IL og Spjelkavik IL inviterer til morsom rekrutteringsdag for unge alpinister på Strandafjellet lørdag 27 feb. Her er det bare å møte opp, men Korona-restriksjoner gjør at kanskje ikke alle kan få kjøpe heiskort.

Nok et VM Gull til Sebastian!

Gull til Sebastian Foss Solevåg i VM-slalåm i Italia, Gratulerer! Sebastian er første alpinist fra Møre og Romsdal skikrets med VM-Gull, og nå har han i tillegg 2 x Gull! Gratulerer også til familien, og til Spjelkavik Alpin!

Tustenrennene

Endelig ble det SBM Cup/ Kretsrenn igjen i alpint! 60 alpinister stilte til start på onsdagens storslalåmrenn på Tusten Skiheiser i Molde. Som alltid glimrende arrangert av Molde og Omegn IF og Sp.kl. Rival :)

NC-Kombinert i Skarbakken

Seier i NC-A klassen lørdag til Aleksander Skoglund, Molde og Omegn IF. Og Johan Fredriksen Orset, Torvikbukt IL, spurtet inn til en 4 pl. i samme klasse, Søndag ble nok en sterk dag med 2 og 5 plass til Aleksander og Johan, Gratulerer til begge! Gratulerer også til M.O.I. og samarbeidende klubber, med et veldig solid arrangement (som vanlig)!

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02
NTB