Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Norgescup Junior i Molde

Molde og Omegn IF er tildelt Norgescuprenn for juniorer ved Skaret Skisenter i januar 2025. NC Junior er blant de største skiarrangementene i Norge med Onsdag 19.06. inviteres det til "Kick Off" for arrangementet.

Svartløken Rundt

Tomrefjord IL inviterer til Svartløken Rundt, søndag 16 juni. Det inviteres til Turmarsj, Sykkel, Barneløp, Løps-konkurranser.

Team Midt-Norge Langrenn

Team Midt-Norge, vår senior-satsing innen langrenn sammen med skikretsene i Trøndelag, under ELON-laget, er klart for neste sesong. Kristine Hjellbakk Hole, Sunnylven IL og Linus Engdahl, Torvikbukt IL, er våre utøvere på laget.

Alpinsamlinger

Etter ønsker inviterer alpinkomiteen til ny kretssamling på Juvass før sommeren. Det blir en 3-dagers samling 22-24 juni. Påmelding som vanlig i Isonen/ terminlisten.

Jørgen Slettaløkken gir seg som alpinist

Jørgen Slettaløkken, Rauma Alpin, har avsluttet alpinkarriæren. Takk Jørgen for mange fine år sammen i skikretsen - på samlinger og renn, og for mange flotte prestasjoner og opplevelser i FIS-renn og Europa Cup. Les fin reportasje i Romsdals Budstikke.

Søk om aktivitetsutstyr til din klubb

Alle landets skiklubber kan søke på tildeling av utstyrspakker med orgeltramp og hopp i to ulike størrelser. Dette utstyret kan brukes med rulleski og på ski vinterstid for tilrettelegging i eksisterende skianlegg. Det er en løpende søknadsfrist frem til 1. oktober for ski-Norge.

Mange fra MRSK på Randoneelandslag!

Skiforbundet Randonee har tatt ut en rekke utøvere fra MRSK (Trollheimen Fjellsportklubb, Torvikbukt IL, Romsdal Randoneeklubb) til neste sesongs Landslag og Juniorlandslag. Gratulerer til alle med uttaket!

Vårmøte - Langrenn

Langrennskomiteen inviterer alle klubber - og interesserte til Vårmøte, tirsdag 28 mai kl. 2000. Møtet holdes digitalt via Teams. Påmelding i linken her - innen 24 mai. Saksliste - og link til møtet kommer senere.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01