Hopp til innhold

Nyhetsarkiv Møre og Romsdal

Aktuelt

MRSK utøvere til OL - WC - EM!

Det er stadig MRSK utøvere som imponerer nasjonalt - og internasjonalt i flere skigrener! Ikke alt blir fanget opp her, men vil herved Gratulere våre topp-alpinister med flere topplasseringer i WC - og med OL-uttak! Gratulerer med uttak til EM-Randonee (se egen sak), Og Lykke til i WC-Kombinert i Seefeld i helgen til Andreas Skoglund!

Norgescup Langrenn

Til helgen er det endelig Norgescuprenn for Juniorer! Da samles over 800 juniorer til NC Jr. renn i Åsen fredag til søndag. Seniorene har også NC-renn. Her er det Vind IL som er arrangør.

Trening + KM/ SBM Cup Super G

Dessverre blir Fartstreningen (fredag og lørdag) og 2 x Super G renn søndag på Bjorli avlyst. Vanskelige forhold i bakken pluss svært usikre værmeldinger er ikke forenlig med fartstrening/ renn. Skikretsen organiserer annen trening på Bjorli fredag og lørdag for de som er interessert.

SBM Cup i Valldal

Snart klart for nytt SBM Cuprenn! Søndag er det Valldal IL som ønsker Velkommen til Sparebanken Møre Cuprenn i Valldal! Artig med en renn-sesong med mange skirenn, og i Valldal meldes om godt med snø! Innbydelse til rennet finner dere i terminlisten.

Utstyr til artig skiaktivitet!

Økt rekruttering - flere glade skiutøvere, er et av satsingsområdene for skikretsen i vinter. Alle klubbene - i alle grenene - inviteres til å delta i "prosjektet". Hvis noen ønsker hjelp av en trener/ instruktør for impulser/ et kort kurs, så ta kontakt med skikretskontoret. "Utstyrspakke" for skileik etc. er også mulig å låne/ motta gratis for klubber - litt avhengig av interessen for "prosjektet" vårt.

Skimo Boì Taüll ISMF European Champoinship 2022

Norges Skiforbund stiller med en stor tropp til EM, der noen har mål om medalje, mens for noen er det å høste internasjonal erfaring som er det viktigste. Dette kommer til å bli interessante konkurransedager der Norge har muligheter til å hevde seg i flere klasser.

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04
VM snøsport