Hopp til innhold

Kalender

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 01.06.2024 Til 02.06.2024 Arr. navn Alpin Kretssamling MRSK Arrangør Møre og Romsdal Skikrets Gren Alpint Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

Alt om Skitinget og fagmøter 2024

Velkommen til Skitinget og fagmøter i Bodø 6-9. juni. Skitinget 2024s nettside oppdateres med program av alle møter, dokumenter og øvrig praktisk info.

Mange fra MRSK på Randoneelandslag!

Skiforbundet Randonee har tatt ut en rekke utøvere fra MRSK (Trollheimen Fjellsportklubb, Torvikbukt IL, Romsdal Randoneeklubb) til neste sesongs Landslag og Juniorlandslag. Gratulerer til alle med uttaket!

Vårmøte - Langrenn

Langrennskomiteen inviterer alle klubber - og interesserte til Vårmøte, tirsdag 28 mai kl. 2000. Møtet holdes digitalt via Teams. Påmelding i linken her - innen 24 mai. Saksliste - og link til møtet kommer senere.

Team ELON Midt-Norge 24/25

Team ELON Midt-Norge for neste sesong er klart, og Karsten Andrè Vestad, Molde og Omegn IF, er fortsatt med på ELON-laget. Uttak og informasjon om Team Midt-Norge kommer senere.

Svartløken Rundt

Tomrefjord IL inviterer til Svartløken Rundt, søndag 16 juni. Det inviteres til Turmarsj, Sykkel, Barneløp, Løps-konkurranser.

Alpinsamlinger i vår.

Det ble en nok en vellykket kretssamling på Strandafjellet i helgen! Strålende sol og fine forhold! Takk igjen til Stranda Alpin for tilrettelegging! Neste samling er helgen 01-02 juni - denne gang på Juvass. Påmelding i terminlisten/ Isonen.

Kretslaget Langrenn 24-25

Kretstrener Eskil og Langrennskomiteen ber alle neste -års juniorer som er interessert i å være med på Kretslaget, om å melde fra - helst så snart som mulig. Meld fra til Eskil - eller til skikretskontoret.

Gi innspill til ny strategi

Hvordan kan vi medlemmer på en best mulig støtte klubbenes arbeid fremover? Dette spørsmålet er det viktigste når Norges Skiforbund vedtar ny strategi for perioden 2024-2028.

TEFT-Stipend

Sparebanken Møre delte nylig ut TEFT-stipend til talentfulle utøvere innen kultur og idrett. Tre av våre unge utøvere nådde opp blant alle de sterke kandidatene. Ingeborg Synstnes Hole, Sienna Grande Bruseth og Linus Engdahl ble alle vinnere av TEFT-stipend a kr. 50 000. Gratulerer! Les mere på www.sbm.no

Samordnet rapportering 2024

Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet rundt samordnet rapportering (medlemsregistrering) i KlubbAdmin for våre skiklubber. Fristen for NSFs klubber er 30. april. Det er webinar for alle idrettslag 10. april kl. 20:00 hvor det er en gjennomgang.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01