Hopp til innhold

Møre og Romsdal Skikrets

Velkommen til Skikretsens hjemmeside!

Scroll nedover for nyheter, eller klikk på Langrenn, Alpint, Hopp/ Kombinert eller Telemark/ Randonè sine egne sider. Grensidene har egne undersider med terminlister, resultater, reglement mm. 

TERMINLISTE RULLESKI OG HOPP

KALENDER

Fra Til Tittel
Fra 05.06.2023 10:00 Til 28.06.2023 18:00 Tittel Alpinsamling Juvass, Juni

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 24.06.2023 Til 28.06.2023 Arr. navn Alpin Kretssamling Juvass Juni Arrangør Møre og Romsdal Skikrets Gren Alpint Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

FIS-listen Langrenn 2023-24

Frist for inn- og utmelding av FIS-listen 2023/2024 er 15. september 2023. Nytt for denne sesongen er at årlig avgift for FIS-lisens faktureres før sesongen, etter innmelding/utmelding. Årlig avgift for aktiv FIS-kode er kr 550,-.

Svartløken Rundt

Tomrefjord IL inviterer til Jubileumsarrangement søndag 18 juni. Det er både Løp, Barneløp, Turmarsk, Sykkel, Trimklasser.

Alpinsamling - Juvass

Her kommer informasjon om neste skisamling for kretsens alpinister - på Juvassbreen 24 - 28 juni. Vi har reservert overnatting til alle ved Galde. Påmelding til samlingen i minidrett/ under "Kalender" på hjemmesiden vår. Booking av senger/ rom via linken her - i løpet av denne uken. Plan for samlingen kommer senere.

Kretslaget Langrenn

Kretslaget i langrenn for kommende sesong er klart, og laget gjennomførte sin første samling i Stordal i helgen. Eskil Engdahl er ny trener for kretslaget, og går inn i trenerteamet sammen med Pål Bjørn Øvrebust og Jan Erik Westerås. Informasjon om Kretslaget finnes under "Kretslaget" på Langrennssiden. Les også hyggelig hilsen fra Stordal IL!

Velg riktig organiseringsmodell ved kjøp av løypemaskiner

Når det skal investeres i løypemaskin, kommer gjerne spørsmålet om hvordan eierskapet skal organiseres. Er det lurt å kjøpe og eie maskinen i klubben, bør det opprettes et AS med løypekjøring som «kommersielt» formål, eller lønner det seg at kommunen kjøper maskinene?

Team Midt Norge Elite

Team Midt Norge Elite er et lagene/ tilbudene på seniornivå i langrenn - for skikretsene Møre og Romsdal, Nord Trøndelag og Sør-Trøndelag. Uttaket for kommende sesong er nå gjort, og vi har med tre utøvere i Team Elite. Gratulerer med uttaket til Lone, Kristine og Iver!

"Bestemannspris" 2023

Skikretsen delte ut "Bestemannspris" til kretsens beste jente og gutt i klassen 15-16 år - uansett skigren, for seseongen 2022-2023. Ingeborg Synstnes Hole, Åndalsnes IF, Brage Bjerkeli, Molde og Omegn IF, og Oddvar Gunnerød, Istad IL, ble vinnerne - Gratulerer!

Kretsting og Gren-møter

Skikretstinget og grenenes Vårmøter ble avholdt i Molde tirsdag. Det var et gledelig godt oppmøte, og gren-møtene gav gode diskusjoner om bl.a. rekruttering. Anne Cathrine Enstad ble gjenvalgt som Leder i M&R skikrets. Kretsen fikk også ny nestleder, og noen nye ledere av grenene våre. Protokoll fra Tinget er klar.

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04