Hopp til innhold

Trygve Toskedal Larsen synes langrennsjentene er gode læringseksempel under felles treningsøkt i Livigno med (fv) Anne Kjersti Kalvå, Tiril og Lotta Udnes Weng. (NTB)

Para & Kvinner Elite med fellesøkt i Livigno

Herlig, felles rulleskiøkt gjennomført på langrenns høydesamling i Livigno. Her ligger Para Elite på samling med alle sine løpere, og Kvinner Elite med åtte jenter.

Morgenøkta gikk i 1800 meters høyde i «nyvaskede» omgivelser langs italienske rulleskibaner etter et skikkelig tordenvær i løpet av Livigno-natta. De to lagene Para Elite og Kvinner Elite har vært på samling, på samme hotell, i Livigno siden 30. august, og reiser hjem i morgen. Stemningen er upåklagelig, og det ryktes om sosiale sammenkomster utenom treningsøktene. 

- Det var utrolig gøy å gå fellesøkt med Kvinner Elite på rulleski, sier Trygve Toskedal Larsen på Para Elite. - De dyktige jentene bidrar som gode læringseksempel, noe som er både fint og flott å få ta del i.

- Det gir en ekstra dimensjon på samlingen å bo og trene noen økter med paralaget sine flotte utøvere, sier Ane Appelkvist Stenseth på Kvinner Elite. - Vi  har det veldig hyggelig sammen og med en sosial "aften" har vi også lært hverandre bedre å kjenne.

Foruten to økter besto dagen av mediedag samt besøk av samarbeidspartnerne Sparebank1, Mester Grønn og Scandic Hotels. Alle tre er lagsponsorer for både Para Elite og Kvinner Elite. 

Samarbeidspartnerne på turen har satt pris på nyttige og åpne samtaler. - Vi lar oss inspirere av rutiner og kultur for å sette seg mål, og jobbe målrettet både sammen og individuelt for å styrke prestasjonskulturen, sier markedsdirektør Hege Hildeng i Mester Grønn. 

NIF-EPI01, 01
Foto: Hanna Johre / NTB