Hopp til innhold

Ivar Stuan (NTB scanpix)

Stuan får mer ansvar

Ivar Stuan fortsetter som sportssjef. Han får også mer ansvar inn mot den sportslige satsingen.

Kombinertlandslaget har lagt trenerkabalen for neste sesong, og det blir endringer i organisasjonen etter at landslagssjef Kristian Hammer sluttet etter sesongen. Det er klart at Ivar Stuan fortsetter som sportssjef med utvidede oppgaver inn mot landslaget og sporten. Peder Sandell blir hovedtrener, mens Stian Kvarstad og Tom Hilde blir landslagstrenere med ansvar inn mot hoppdelen.

Kombinert hadde stor suksess i vinter, spesielt under VM i Seefeld.

– Det er absolutt ikke gitt at vi får samme suksess til vinteren, og vi må bare jobbe knallhardt videre. Vi mener å ha landet på en spennende og bra løsning etter evaluering og møter i våres. Ting begynner å forme seg, og landslaget er for fullt i gang med sesongoppkjøringa. Det går greit foreløpig, men det er et halvt år igjen til verdenscupsesongen starter, sier Stuan.

NIF-EPI03, 03