Hopp til innhold

NM del 2 kombinert

Resultater fra NM del 2 i kombinert i Holmenkollen i helga. Det ble to NM-gull til Jørgen Graabak og Gyda W. Hansen.

Alle resultater på skiforbundet.no

Jørgen Graabak og Espen Bjørnstad gikk inn til lagsprintgull for Sør-Trøndelag, mens det ble gull til Hedmark kvinneklassen ble lagsprintgull til Gyda Westvold Hansen og Marte L. Lund. I det individuelle rennet ble det gull til Graabak og Westvold Hansen.

Forhåndssak
Under NM del 2 i kombinert i Holmenkollen fredag blir det gjensyn med fellesstart. Øvelsen innledes med langrenn. Deretter skal det hele avgjøres i hoppbakken senere på dagen. Lørdag er det klart for teamsprint med kretsvise lag. Hele det norske kombinertlandslaget stiller på startstreken i helga.

RENNPROGRAM:
Fredag 29. mars:
15:00: Langrenn fellesstart. Holmenkollen skiarena. 5 KM (kvinner), 10 kM (menn)
18:00: Midtstuen, prøveomgang, kvinner og menn
19:45: PCR for lørdagens Teamsprint.

Lørdag 30. mars:  
09:00 Hopping, kvinner og menn
13:00 Langrenn Teamsprint. Holmenkollen skiarena, 5 KM (kvinner), 7,5 KM(menn)

nif-epi04, 04