Hopp til innhold

Utstyr til vindkompensasjon i NC og NM kombinert

Hopprenn i varierende vindforhold til tider bli noe «bingopreget». Kollenhopps sponsorgruppe har derfor tatt initiativ til en kronerulling for å finansiere et forenklet system for vindkompensasjon i kombinerte hopprenn i NC og NM.

Et forenklet vindkomp-system vil ikke løse alt, men vil gi et godt bidrag til mer rettferdige konkurranser. Etter avtale vil NSF Kombinert stille med 50 prosent av prosjektsummen, dersom kronerullingen klarer det samme. Totalbudsjettet er kr 150.000 for 2019 (programvare og 2-3 vindmålere) med en opsjon på ytterligere 100.000 i 2020 (2-3 nye vindmålere). Anlegget vil bli i NSF sitt eie, og er ment å følge NC-koordinatoren rundt på aktuelle renn.

Så langt har kronerullingen fått inn/tilsagn om drøye 50.000 kr, fordelt på foreldrebidrag, kretsstøtte og eksterne sponsorer.



Foreldrebetalingen så langt har kommet etter en oppfordring via teamene om å støtte med 1.000 kr pr familie. Her er det fortsatt muligheter, for de som ikke har bidratt enda. Alle aktuelle skikretser er tilskrevet og forespurt om støtte på 5-10.000 kr pr. krets. Her har vi fått mye positiv respons. Sponsormidler er av varierende størrelse og opprinnelse.

Ønsker du å bidra til mer rettferdige hoppkonkurranser i NC og NM, eller kjenner noen som kunne tenke seg å bidra?
Ta kontakt med Kollenhopp kombinert sin sponsorgruppe v/Bjørn Moen, Bjorn.Moen@dnb.no eller Inge Oftebro, Inge.Oftebro@hydro.com. 
Evt foreldrebidrag kan settes inn på sponsorgruppa sin konto. Kontonr 9526 06 77552 (Kollenhopp Kombinert Sponsorgruppe v/Inge Oftebro). Husk å merke «hva og hvem».

For sponsorgruppa
Bjørn Moen/Inge Oftebro

NIF-EPI01, 01