Hopp til innhold

Jarl Magnus Riiber (NTB scanpix)

Prestisjefylt pris til Riiber

Jarl Magnus Riiber (22) er kåret til årets utøver i nordiske grener av Forum Nordicum.

Journalistene på det årlige Forum Nordicum har valgt ut Jarl Magnus Riiber som første kombinertutøver til å bli sist vinters «Nordic Ski King». Avstemningen er blitt avholdt siden 1996. Store kjente vintersportutøvere som Kamil Stoch, Dario Cologna, Martin Schmitt og Gregor Schlierenzauer har mottatt prisen, men aldri en kombinertutøver. Marit Bjørgen vant prisen i 2013.

– Dette er en flott anerkjennelse til Jarl og kombinert-Norge. Jarl er en god ambassadør for kombinert, norsk skisport og norsk idrett. Fjorårets sesong var helt fenomenal og derfor er han en verdig vinner, sier skipresident Erik Røste.

– Det er virkelig artig at Jarl får denne prisen. At journalister velger for første gang en kombinertutøver, og ikke minst en norsk kombinertutøver, setter vi så pris på. Det er ofte andre skistjerner i Norge som får prestisjefylte priser, sier sportssjef Ivar Stuan.  

Se sak på fisski.com, samt videointervju med Jarl 

nif-epi04, 04