Hopp til innhold

Telemark Hordaland Skikrets

Telemark har ikkje per i dag eigen komite i Hordaland skikrets. Det er likevel ein viss aktivitet og tilbod om arrangement. Dette er hovudsakleg på Voss.

Aktuelt

Åpen fellessamling 2. des Voss - barmark

Invitasjon til åpen samling med trening på Voss gymnas 2. desember. Aktive og rekruttar i alle skigreiner er velkomen. Innhald er allsidig trening føre vinterens skiaktivitet.

Haustmøte Hordaland skikrets

Tysdag 4. oktober kl. 18 inviterer Hordaland skikrets til haustmøte på Brann stadion - Idrettens hus. Fellesdel med informasjon etterfulgt av greinmøter.

Spelemiddelkurs for skianlegg

Hordaland skikrets og Sogn og Fjordane skikrins ynskjer velkomne til eit nytt kurs om spelemiddelordningar som gjeld skianlegg. Webinaret går torsdag 6. oktober kl 1930 - 2100

Ei aktiv helg med Haustcamp er over

Takk for kjekke dagar på Bømoen. Dyktige instruktørar var med på å lage vår mest allsidige samling for våre skigreiner. Deltakarane fekk vore med på bla: O-løp i mørket, terrengsykling, hallaktivitetar med turn, rulleski, rollerblades, løp/leik og ikkje minst elveaktivitetar og padling var noko av alt det morosame ungdomane fekk prøvd.

Haustcamp på Bømoen

Velkomne til Haustcamp på Bømoen helga 16. - 18. september. Samlinga er for alle skigreiner og gjeld for aldersgruppa 2007 - 2011. Ei veldig allsidig og sosial samling med kjekke trenarar frå skikretsen er i vente!

Vårmøte Hordaland skikrets

Torsdag 2. juni kl.18 inviterer Hordaland skikrets til vårmøte på Voss gymnas. Fellesdel med informasjon etterfulgt av greinmøter.

NM-veka vart ein suksess

Framnes IL og Vossarando stod for to flotte meisterskap i Telemark og Randonee under den tv-sndte NM-veka i Myrkdalen. Vossingen Hans Inge Klette sørga for full utteljing med to NM gull i Randonee.

NM veka i Myrkdalen

Til helga vert både NM i Telemark og NM i Randonee arrangert i Myrkdalen. Begge arrangementa inngår i NM veka som vert arrangert i Bergen og på Voss.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01