Hopp til innhold

Hopp/Kombinert Hordaland Skikrets

Aktuelt

Vårmøte - Hordaland skikrets

Hordaland skikrets inviterer til vårmøte i Norheimsund laurdag 26. mai. Det vert fagmøter i greinene og fellesdel med bla oppfølging av klubbutvikling. Atle Rolstadaas frå Utviklingsavdelingen i NSF kjem. Meld på!

Fagmøte Hopp og Skiting 2018

2018.06.04 Hopp avholdt Fagmøtet fredag 1. juni i forkant av Skitinget i Stavanger. Alexander Stöckl fortalte om vegen til Gull i OL, og Magnus Brevig forklarte hvordan Norge jobber med idrettsvitenskap for å utvikle hoppsporten. Oppsummering fra fagmøtet.

Siste renn i vestlandscupen

Laurdag 24. mars vert det 4. og siste rennet i vestlandscupen arrangert i Framnesbakkane. Det vert hopp- og kombikross i K6, K15, K25 og K52. Sjå invitasjon.

Basisanlegg i Årmotslia

Før helga vart det laga til eit basisanlegg i Årmotslia i Myrkdalen. Erik Aas Andersen frå utviklingsavdelingen i NSF og Magne Sørestrand var arkitektane bak utforminga av anlegget. På søndagen fylte IL Eldar anlegget med skiglede når dei avslutta sesongens telenorkarusell.

KM i hopp og kombinert

Det var omlag 40 deltakarar på helgas KM i hopp og kombinert i Tunåsen. Det vart ein flott dag i Bulken IL sitt hoppanlegg denne søndagen. Sjå resultat frå søndagens renn.

Bulken il arrangerer KM i hopp og kombinert

Søndag 18. februar inviterer Bulken IL til KM i hopp og kombinert. Nye og og gamle hopparar er velkomne. Det er hoppski til utlåns for dei som ikkje har sjølve. Sjå informasjon om rennet.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02