Hopp til innhold

Hopp/Kombinert Hordaland Skikrets

Aktuelt

Vårmøte Hordaland skikrets

Torsdag 2. juni kl.18 inviterer Hordaland skikrets til vårmøte på Voss gymnas. Fellesdel med informasjon etterfulgt av greinmøter.

Sesongavslutning for hopp og kombinert

IL Eldar laga til Vårhopprenn i hopp og kombinert i Framnesbakken søndag 27. mars. Deltakarar frå Eldar IL, Bulken IL og Gullfjell IL fekk prøvd både hoppbakkane og krossløypa.

Eldar inviterer til vårhopp-renn

Eldar IL inviterer til Vårhopp i det flotte hopp- og kombikrossanlegget på Framnes. Set av søndag 27. mars og kom og prøv både hoppbakkar og løyper. Sjå invitasjon og meld på!

Kjekt med hopprenn på Tunåsen

Det vart ein veldig kjekk søndag for dei som tok turen til Tunåsen, Bulken IL inviterte til hopprenn med KM. Over 20 deltakarar fekk prøvd seg i hoppbakkar i størrelse K12 og K25. Dei eldste var også i K40 og K69.

Aktive kveldar i flotte anlegg

Forrige veke hadde Hordaland skikrets nokre veldig innhaldsrike kveldar i lag med nokre av våre dyktige skiklubbar i anlegga deira. Marianne Myklebust frå Norges skiforbund likte det ho såg i anlegga som vart besøkte.

Hopprenn med KM i Tunåsen

Søndag opnar Bulken IL nok ein gong det flotte anlegget i Tunåsen for hopprenn i K5, K10, K25 og K69. Det vert også KM frå 13 år. Påmelding i bakken fram til kl 11 renndagen.

Vel gjennomført NC hopp Bavallen

Arrangørane på Voss laga til nok eit flott hopprenn, når LO NC i hopp gjekk av stabelen i Bavallen. Og jamman vart det nye bakkerekord i den stadig utbetra bakken.

Bulken IL laga flott NM

Bulken IL laga til eit flott NM i hopp for kvinner junior. Det var fantastiske dagar i Tunåsen, med både open treningsdag laurdag og flotte konkurransar individuelt og lag på søndag.

Åpen hoppsamling Tunåsen

Til helga vert NM kvinner junior hopp arrangert i Tunåsen. I samband med renna har arrangøren i lag med Hopp- og kombinertkomiteen gleda av å invitere til open breiddesamling i anlegget. Sjå invitasjon.

Kjekt hopp- og kombinertrenn på Gullbotn

På Gullbotn er det ein gjeng som tilbyr både nye hoppbakkar og kjekke arrangement. Det er det mange som kjem til å få glede av. I helga vart det invitert til kretsrenn i hopp og kombinert.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01