Hopp til innhold

Alpint Hordaland Skikrets

Aktuelt

Trener I kurs alpint - Fonna

Velkomne til trener I kurs i alpint på Fonna - Jondal frå fredag 21. - søndag 23. juni. Kurset vil gå over 3 dagar der 3/4 av kurset vert gjennomført. Me har fått dyktige Emil Blattmann til å halde kurset som føregår både på Fonna og nede i Jondal. . Ikkje nøl - meld på!

Kjekt på Hovedlandsrennet

Fint eksempel fra Hordaland. Hovedlandsrennet i alpint 2024 vart gjennomført i Oppdal forrige veke. Hordaland skikrets stilte med fire alpinistar: Emely, Mille, Madelen og Erik.

Madeleine med Bragdpris

Tertnes idrettslag har tildelt Madeleine Sylvester Davik Bragdprisen, som er klubbens høgste utmerking for sportslege prestasjonar.

KM alpint med sol i Eikedalen

KM Fanarennet markerte eit verdig punktum for våre lokale kretsrenn. To velfortente supre dagar i bakken for våre alpinistar!

Fana alpin inviterer til KM

Laurdag 9. og søndag 10. mars arrangeres KM Fanarennet i storslalåm og slalåm i Eikedalen.  Meld på den siste lokale rennhelga for sesongen!

Bavallsrennet i hamn

Det var strålande forhold under helgas Bavallsrenn når det utsatte rennet vart arrangert. 50 rekruttar og 50 deltakarar på lang løype fekk ei fin alpinhelg på Voss.

Bavallsrennet 17. - 18. februar

Bavallsrennet er neste mulighet for alpinistane etter alpinthelga i Eikedalen. 17. - 18. februar skjer det på Voss, når Voss alpint inviterer til slalåm og storslalåm. Dei under 10 år køyrer på laurdag med ein allsidig trase.

Tertnesrennet over 2 dagar

Tertnes alpin laga til to allsidige alpintdagar i Eikedalen i helga. Laurdag var det storslalåm og to rekruttrenn og søndag var det slalåm og skileik for dei yngste. Vel gjennomførte renn og aktivitetar av dei dyktige arrangørane.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02