Hopp til innhold

Alpint Hordaland Skikrets

Aktuelt

Vårmøte Hordaland skikrets

Torsdag 2. juni kl.18 inviterer Hordaland skikrets til vårmøte på Voss gymnas. Fellesdel med informasjon etterfulgt av greinmøter.

Trenerkurs alpint - Fonna

Norges skiforbund - alpint ynskjer velkomne til trenerkurs i alpint på Folgefonna i mai og juni. Både trener I og trener II står på planen. Sjå invitasjon og meld på!

Myrkdalsfart 6. - 8. mai

Den allsidige fartssamlinga Myrkdalsfart i samarbeid med NSF og Voss alpin går over tre dagar i Myrkdalen frå 6. - 8. mai. Samlinga er for U12 - U16. Sjå invitasjon og meld dykk på!

Hovedlandsrenn i alpint

Hovudlandsrennet i alpint gjekk i år i Ål i Hallingdal. Hordalandsalpinistane i aldersgruppa 15 - 16 år fekk brynt seg mot dei beste i landet.

Voss alpin arrangerte FIS renn

Voss alpin arrangerte 4 FIS renn med innlagt NM for junior. Dei rutinerte arrangørane fekk gode tilbakemeldingar på arrangementa og det var fornøygde deltakarar som nytte dei flotte traseane i Bavallen.

Puljeplassering og precamp alpint

Sjå program for helgas Precamp på Geilo for alpinistane som skal til Hovedlandsrennet og Telenorlekene. Sjå også oppdatert puljeplassering for desse.

Stas med KM Tertnesrennet

Tertnes alpint arrangerte i helga KM i storslalåm og slalåm i Eikedalen. Det vart to veldig fine renndagar med over 100 deltakarar.

Tertnesrennet i Eikedalen

Det vert to kjekke alpintdagar til helga, når Tertnes alpin inviterer til storslalåm og slalåm i Eikedalen. Begge renn på laurdag for 10 år og yngre. Hugs påmeldingsfrist.

Aktive kveldar i flotte anlegg

Forrige veke hadde Hordaland skikrets nokre veldig innhaldsrike kveldar i lag med nokre av våre dyktige skiklubbar i anlegga deira. Marianne Myklebust frå Norges skiforbund likte det ho såg i anlegga som vart besøkte.

Fana alpin arrangerte renn

Fana IL laga alpintfest i Eikedalen i helga, når U12 køyrde slalåm og storslalåm laurdag, medan dei eldste fekk ein slalåmkonkurranse søndagen.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03