Hopp til innhold

Alpint Hordaland Skikrets

Aktuelt

Skiforbundets koronaveileder

Myndighetene har gjort innskjerpelser i covid-19-forskriften og nasjonale anbefalinger gjeldende fra og med 25. mars. For skiidretten innebærer dette følgende:

Resultat Bavallsrennet 2021

Endeleg vart det kretsrenn i alpint! Det utsatte Bavallsrennet gjekk av stabelen med slålåm og storslalåm under strålande forhold i Bavallen i helga.

Bavallsrennet i alpint 20. - 21. mars

Det utsatte Bavallsrennet går til helga. For dei som har meldt seg på, så er påmeldinga frå forrige renn framleis registrert. Sjå meir informasjon om rennet.

Tertnesrennet avlyst

Tertnes alpin avlyser årets Tertnesrenn som følge av belastningane smittevernshensyna arrangør må ta for sine friviljuge og deltakarar frå eigen klubb.

Følg Anna Bryn Mørkeset under Junior VM i alpint

Junior VM i alpint er i gang for Anna Bryn Mørkeset. Under dagens Super G vart Anna nummer 16 og nest beste frå Norge. Følg med i dei komande dagane, når blant anna storslåm og slalåm står på programmet.

Oppdatert terminliste Alpint

Sjå siste oppdateringar på terminlista alpint for Hordaland skikrets. Arrangementa avheng av nasjonale og lokale smittevernstiltak og kan verte utsette eller avlyste om desse set begrensingar for gjennomføring.

Nye datoar for alpintarrangement

Alpintkomiteen i Hordaland skikrets har rydda plass i terminlista slik at våre kretsrenn har fått nye datoar for å sikre at desse kan verta gjennomført. Sjå ny terminliste alpint - Hordaland.

Utsetting av kretsarrangement

I samband med dei nye retningslinjene som gjeld for skiidretten, så er vår aktivitet delvis nedstengt med tanke på kretsrenn og arrangement. Lokalaktiviteten i klubbane er difor den viktigaste bidragsytaren til våre medlemmer i denne perioden.

KM fart og fartssamling avlyst

Samlinga og fartsrenna 14. - 17. januar med Sogn og Fjordane skikrins og KM for Hordaland skikrets er AVLYST grunna smittervernstiltaka som er gjeldane fram til 18. januar. Me kjem tilbake til om det er aktuelt å flytte den gode samlinga til seinare i sesongen.

Endringar i restriksjonar opnar for kretsrenn

Frå og med 23. februar er det igjen tillatt med skirenn innanfor kretsen for barn og unge opp til 20 år. Nærare presiseringar og reglar for gjennomføring publiserast mandag 22. februar.

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04