Hopp til innhold

Alpint Hordaland Skikrets

Aktuelt

Myrkdalsfart 2018

Set av helga 4. - 6. mai og meld dykk på alpintfartshelga i Myrkdalen. Siste frist for påmelding er i dag 23. april for førehandspåmelding.

Hordalandsalpinistar på Hovudlandsrenn

I helga vart årets hovudlandsrenn i alpint gjennomført i Hemsedal. Hordaland skikrets sine deltakarar gjorde det bra i den uoffisielle Noregsmeisterskapen for 15 - og 16 åringar.

Voss alpin arrangerer FIS renn i Bavallen

Også i år vert det FIS-renn på Voss med sterke løparar på startstreken. Det er storslalåm på programmet når renna går i Bavallen laurdag og søndag 7. og 8. april. Hugs påmeldingsfristen torsdag 5. april.

Bjørnar Neteland på pallen i NM i Super G

Denne veka går NM i alpint av stabelen i Hafjell. På dagens Super G øvelse gjorde Bjørnar Neteland eit veldig godt renn og vart nummer 3. Anna Bryn Mørkeset frå Voss alpint imponerte også.

Strålande rekrutteringsdag for alpint i Bavallen

Voss alpin i samarbeid med Voss Resort og Hordaland skikrets laga til rekrutteringsarrangementet "Young Attacking vikings" i Bavallen på Voss. Omlag 100 barn fekk prøvd bølgeløype, fartsmåling, paralellslalåm og barneløype denne flotte laurdagen. Sjå video og bileter.

Skileik og alpintmoro i Bavallen på laurdag

Voss alpint i samarbeid med Hordaland skikrets og Voss resort inviterer til ein allsidig skidag for ungar opp til 12 år. Dette vert det andre Young attacking Vikings arrangementet i skikretsen. Sjå invitasjon og kom!

Tertnes alpin arrangerte KM i storslalåm og slalåm

Tertnesrennet vart arrangert i helga, og med veldig god deltaking. Bortimot 150 alpinistar fekk ei super rennhelg. Det var også kretsmeisterskap for klassane U14, U16 og junior. sjå resultat og oversikt over kretsmeistrar frå laurdagens storslalåm og søndagens slalåm.

Supert rekruttrenn i Eikedalen

Samnanger IL i samarbeid med skiforbundet og skikretsen laga eit flott rekruttarrangment i Eikedalen. Over 90 deltakarar fekk prøvd seg på eit stort utval av terreng og svingutfordringar denne flotte søndagen.

Rekruttrenn i alpint - Young attacking vikings

Sjå invitasjon til det første av to åpne rekrutteringsrenn i alpint. Søndag 4. mars går det første i Eikedalen. Arrangementet er for alle opp til 12 år. Er du nysgjerrig på om alpint er noko for deg? Då er du hjerteleg velkomen til å prøve alpint i ei spanande løype.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02