Hopp til innhold

Alpint Hordaland Skikrets

Aktuelt

Trenarkurs alpint

12.-17. august 2018 inviterar Sogn og Fjordane Skikrins/ Norges Skiforbund til Trenar 1 og 2 kurs i alpint på Juvass.

Vil jobbe med «kulturen»

Norges Skiforbund Alpint har startet med et «kulturprogram» med målsetting om å bygge kultur i alpin-Norge på alle nivåer og aldersgrupper.

Vårmøte - Hordaland skikrets

Hordaland skikrets inviterer til vårmøte i Norheimsund laurdag 26. mai. Det vert fagmøter i greinene og fellesdel med bla oppfølging av klubbutvikling. Atle Rolstadaas frå Utviklingsavdelingen i NSF kjem. Meld på!

Myrkdalsfart 2018

Set av helga 4. - 6. mai og meld dykk på alpintfartshelga i Myrkdalen. Siste frist for påmelding er i dag 23. april for førehandspåmelding.

Hordalandsalpinistar på Hovudlandsrenn

I helga vart årets hovudlandsrenn i alpint gjennomført i Hemsedal. Hordaland skikrets sine deltakarar gjorde det bra i den uoffisielle Noregsmeisterskapen for 15 - og 16 åringar.

Voss alpin arrangerer FIS renn i Bavallen

Også i år vert det FIS-renn på Voss med sterke løparar på startstreken. Det er storslalåm på programmet når renna går i Bavallen laurdag og søndag 7. og 8. april. Hugs påmeldingsfristen torsdag 5. april.

Bjørnar Neteland på pallen i NM i Super G

Denne veka går NM i alpint av stabelen i Hafjell. På dagens Super G øvelse gjorde Bjørnar Neteland eit veldig godt renn og vart nummer 3. Anna Bryn Mørkeset frå Voss alpint imponerte også.

Strålande rekrutteringsdag for alpint i Bavallen

Voss alpin i samarbeid med Voss Resort og Hordaland skikrets laga til rekrutteringsarrangementet "Young Attacking vikings" i Bavallen på Voss. Omlag 100 barn fekk prøvd bølgeløype, fartsmåling, paralellslalåm og barneløype denne flotte laurdagen. Sjå video og bileter.

Skileik og alpintmoro i Bavallen på laurdag

Voss alpint i samarbeid med Hordaland skikrets og Voss resort inviterer til ein allsidig skidag for ungar opp til 12 år. Dette vert det andre Young attacking Vikings arrangementet i skikretsen. Sjå invitasjon og kom!

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01