Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Bankett NM Trysil

05.-07. april runder vi nok en gang av årets NOR Freeski Cup-sesong med Norgesmesterskapene i Trysil. Lørdag kveld inviterer vi utøvere med familie, trenere og andre involverte til bankett med middag, underholdning og prisutdeling!

NC hopp Bavallen

Velkomne til NC hopp i Bavallen 2. - 3. mars 2024. Arrangøren Eldar IL har gleda av å invitere til " nye" Bavallen K 105 HS 118 med meir hopplengde og oppgradert slette. Sjå informasjon om hopphelga på Voss.

Bavallsrennet i hamn

Det var strålande forhold under helgas Bavallsrenn når det utsatte rennet vart arrangert. 50 rekruttar og 50 deltakarar på lang løype fekk ei fin alpinhelg på Voss.

Langrennshelg Bulken og Ulvik

Til helga vert det langrennsarrangement i to nydelege skianlegg med sprintkonkurranse på Bulken og distanserenn med innlagt KM i Ulvik.

Fanarennet langrenn 18. februar

Komande helg arrangerer Fana IL Fanarennet i langrenn klassisk teknikk søndag 18. februar. Sjå meir informasjon om rennet og hugs påmelding innan torsdag 15. februar kl. 23.55

Vestlandsmeisterskap og kretscupen

IL Korlevoll - Odda og Røldal IL laga til åpent Vestlandsmeisterskap på Korlevoll og Røldal i helga. Arrangørklubbane fekk besøk frå både sør og nord denne helga.

se flere nyheter
NIF-EPI03, 03