Hopp til innhold

Ikkje gå glipp av 3 lærerike dagar på Fonna med Emil 21. - 23. juni!

Trener I kurs alpint - Fonna

Velkomne til trener I kurs i alpint på Fonna - Jondal frå fredag 21. - søndag 23. juni. Kurset vil gå over 3 dagar der 3/4 av kurset vert gjennomført. Me har fått dyktige Emil Blattmann til å halde kurset som føregår både på Fonna og nede i Jondal. . Ikkje nøl - meld på!

Trener I 21. - 23. Juni 2024

Dette kurset får sitt hovudinnhald på Fonna over desse tre dagane. Det er ein siste dag av kurset etter desse tre dagane, den vil bestå av fartsdel og langsiktig treningsplanlegging. Denne går sannsynligvis i samband med fartssamlinga på Ål i januar.

Oppstart av kurset er fredag 21. juni. 

INVITASJON TRENER I KURS ALPINT - FONNA 21. - 23. Juni

Påmelding trener I kurs alpint (min idrett) Påmeldingsfrist 16. juni.

NIF-EPI03, 03