Hopp til innhold

Foto: Facebookside Gullfjell IL.

Gullfjellsrennet - med hjelp frå Kong vinter

Gullfjellsrennet fekk drahjelp med rikeleg snøfall før søndagens renn i hopp og kombinert på Gullbotn. Det vart ein suksess med deltakarrekord og fornøygde deltakarar. BT laga ein flott reportasje frå rennet.

Gullfjell IL fulgte godt med på vermeldinga og inviterte til skirenn i det flotte anlegget på Gullbotn. Etter berekninga skulle det kome snø til helga, og det vart som spådd. Det gjorde at både hopp og kombinertrennet fekk perfekte forhold og nok eit supert arrangement gjennomført av dei dyktige dugnadsfolka frå Gullfjell IL. Sjå meir bilder og videoar frå arrangementet på Gullfjell IL si facebookside
Bergens tidene var og på besøk og laga ein flott reportasje frå arrangementet og dugnadsfolket med Øystein Glistrup i spissen. 

nif-epi04, 04