Hopp til innhold

Lærerike og morosame kurs.

Trener I kurs i langrenn

Del II av trenerkurset i langrenn går helga 4. og 5. februar. For dei som ikkje var med på fyrste del i september, men som har lyst å gå trenerkurs, så går det heilt fint å starte opp med dette delkurset.

TRENEr I

Velkomen til lærerike dagar med trenar I kurs i langrenn.

Me held kurset i regionen Bergen, Samnanger eller ev. Kvam denne gang. Detaljar om kvar kurset går vert oppdatert i næraste framtid. For dei som ikkje fekk meldt seg på under kurset som starta i september, men som er klar for kurset på snø og med ski, så nyttar de berre påmeldingslenkja. 

For informasjon om kva kurset inneheld  totalt sett (etter 2 helgar)og kva kompetanse det gjev, sjå informasjon om trener I kurset. E-læringskursa er ein del av kurset og kan gjennomførast når det høver, og gjerne i forkant. For å gjennomføre desse må ein vere pålogga "min idrett".  Sjå Lenke E-læringskurs som er knytta til trener I. 

Kurset er gratis for klubbar i Hordaland.

Påmeldingsfrist søndag 29. januar. Følg påmeldingslink. 

Påmelding trener I kurs 4. og 5. feb 2023
Dei som meldte seg på i september treng ikkje å gjere det igjen. 

 

NIF-EPI02, 02