Hopp til innhold

Ikkje gå glipp av den tradisjonsrike Ørnarstafetten til helga.

Kretsrenn på Voss

Til helga inviterer Viljar IL til langrenn i klassisk teknikk laurdag og søndag inviterer IL Ørnar til Ørnarstafetten. Her er det muleg for dei som ikkje har lag til å mikse med deltakarar frå andre klubbar.

Ikkje gå glipp av muligheten til ei helg med både individuelt renn i klassisk teknikk og stafett-moro, nå Vossaklubbane IL Viljar og Ørnar IL inviterer til individuelt renn laurdag og stafett søndag. 

Påmelding Viljarrennet laurdag 14. januar 2023
Påmeldingsfrist onsdag 11. januar

Påmelding Ørnarstafetten søndag 15. januar 2023    Påmeldingsfrist torsdag 12. januar.
For dei som ikkje har nok deltakarar til eige lag i klubben, så kan ein samarbeide med andre klubbar og melde på eit miks-lag. Har ein ikkje ordna med lag, så kan ein ta kontakt med arrangøren, så kan dei vere behjelpeleg med å setje i saman lag frå ulike klubbar. Sjå eigen informasjon i invitasjonen om dette.  

NIF-EPI03, 03