Hopp til innhold

Sumarcampen vel gjennomført

Sumarcampen for langrennsungdomar var endeleg tilbake etter to års pause. Både deltakarane og leiarane koste seg i det flotte sommarveret. Sjå bilete frå samlinga som strakk seg frå toppen av breen og ned til fjøra bokstaveleg talt.

Takk til deltakarane for flott innsats under årets sumarcamp. Takk også til våre dyktige leiarar og trenarar som laga dei beste øktene og den beste maten for våre deltakarar. Andrew Musgrave delte både tekniske treningstips og masse inspirasjon. Våre samarbeidspartnarar Coop Norge og Engevik byggsenter er heilt avgjerande for samlinga vår. Tusen takk! 

Sumarcamp 2022 er alt gode minner. Nokre bilete frå ei allsidig og innhaldsrik samling: 

SAMARBEIDSPARTNARAR

Engevik Byggsenter har støtta vår samling i Jondal frå oppstarten, og me er takknemlege for deira bidrag til vår tradisjonsrike samling. Tusen takk!

 

Vårt gode samarbeid med Coop fortsatte også under årets Sumarcamp. Me handlar alle mat- og daglegvarer på den kjekke butikken Coop prix Jondal under samlinga. Takk for støtta dykkar til den viktige samlinga for våre unge langrennsløparar! 


NIF-EPI01, 01