Hopp til innhold

Fanarennet som her vart arrangert på Totland er i år flytta til vårt Fylkesanlegg Voss ski- og tursenter.

Oppdateringar terminliste langrenn Hordaland

NB! Fanarennet går søndag 30. januar i Voss ski- og tursenter, medan Bulkenrennet har fått ny dato og stilart. Sjå oppdatert terminliste og hugs å meld dykk på dei kjekke kretsrenna våre.

Fanarennet i klassisk teknikk, som skulle gått laurdag 29. januar er flytta til søndag 30. januar grunna dårlege verutsikter på laurdag. Rennet går i Voss ski- og tursenter. Påmeldingsfristen er utsatt til torsdag 27. januar kl 23.59 for på- og ev. avmelding. 

påmelding fanarennet 30.01.22

Opprinneleg skulle også Bulkenrennet gått denne helga. Det er grunna snøtilhøve beslutta utsatt. Ny dato er laurdag 19. mars. Sidan Sparebankrennet går søndag 20. mars, så har Bulkenrennet fått endra til klassisk teknikk. Om alt går som me håpar så vert dette rennet arrangert i Dalane skianlegg på Bulken. 

Påmelding bulkenrennet 19.03.22

 

Oppdatert terminliste langrenn Hordaland 26.01.22  

nif-epi04, 04