Hopp til innhold

K3 bakken på Gullbotn. Snart kjem det fleire større bakkar med plast for sommartrening på hopp.

Aktivitetstilbod Hopp og kombinert

Skihopp på plast? Allsidig trening? Høyrest da spennande ut? Sjå aktivitetstilbodet i Hopp og kombinert for sommar og haust i Bergen og Voss.

Aktivitetskalender sommar og haust 2021 

Litt om klubbane: 

Eldar IL med base på Oppheim - Voss har fleire flotte hoppbakkar med plast som gjer det mogleg å hoppe også på sommaren. Det vert nå oppgradert og lagt ny plast i løpet av sommaren, og i august er det klart for hopping i dei oppgraderte bakkane. Har du lyst å prøve? Då er du hjarteleg velkomen til anlegget. 

Gullfjell IL med base på Gullbotn - Bergen  har ein minihoppbakke og utviklar fleire små hoppbakkar som skal leggast plast på. Dette skjer i løpet av året, og gjev eit spennande treningstilbod også på sommaren. Eit flott anlegg å kome til, og nye rekruttar er høgst velkomne. 

Sjå link til klubbane med hopptilbod i skikretsen. Nokre har tilbod på vinteren og manglar plast i bakkane for sommartilbod. 

 

NIF-EPI02, 02