Hopp til innhold

Hopptrening under den tre dagar lange samlinga i Myrkdalen. (Foto: Jørgen Moen)

Vel gjennomført Myrkdalsfart

Takknemlege alpinistar satte seg i bilen søndag, etter 3 dagar med fart til endes. Godt organisert fartssamling under strålande forhold med supert sportsleg utbyte var tilbakemeldingane. sjå bilete frå årets Myrkdalsfart.

Det vart ei flott fartssamling i Myrkdalen når den alternative Myrkdalsfart vart arrangert i helga. Den store Nasjonale samlinga vart ei regional samarbeidssamling i staden. Det gjorde ikkje innhaldet og utfordringane i løypa noko mindre. Det vart trent med stor fart, hopp og ikkje minst skiglede dei tre dagane med samling i Myrkdalen. 

Takk til arrangøren Voss alpin og alpintklubbane som stilte med trenarar og støtteapparat undervegs. 

Nokre bilete frå helgas fartssamling

U12 gjer seg klar til Super-G 

U16 gjer seg klar til fartsmåling.

Hopptrening gav spektakulære bilete frå vakre Myrkdalen. 

Utval av bilder tatt av: Jørgen Moen, Erik Osmundsen, Valentina Dahle og Tone Brandseth.

NIF-EPI02, 02