Hopp til innhold

Fellesopplegg på SørVestCup

SørVest cup i langrenn for junior og senior startar på Hovden 23. - 24. januar. Skikretsen organiserer felles støtteapparat og overnatting. Meld frå om overnattingsbehov innan fredag 8. januar.

Skikretsane Agder og Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane inviterer sesongen 2020-2021 til regioncup for våre løparar som erstatning for avlyste nasjonale renn i langrenn.

Hordaland skikrets legg til rette for fellesopplegg for sine løparar på SørVest Cup Langrenn 2021. Det inkluderer også tilbod om overnatting for Hovden og Førde. 

Hordaland skikrets har reservert overnatting på Hovden resort (Hovdestøylen) 

Pristilbodet inkluderer: frukost/nistepakke og middag.

Dobbeltrom per person 870,-
Enkeltrom 1280,-

Mulighet for nokre triple og firlingrom, samt seksmannsrom. Prisane er her per person og lik dei som gjeld tomannsrom.

NB! Frist for reservasjon av overnatting via skikretsen er fredag 8. januar kl. 12.00. Send mail om behovet for overnatting og ankomstdag til bernt.rusten@skiforbundet.no 

Utanom utøvarar og dei som vil ha ei rolle i støtteapparat, så oppmodar me om at færrast mogeleg reiser til Hovden. 1 til 1 er uansett maks per løpar - foreldre/støtteapparat. 

For Førde i mars har skikretsen også reservert overnatting. Det vert ei eiga sak på dette. På Voss vil me ha eit felles opplegg rundt smurning, men ikkje felles overnattingsorganisering. 

nif-epi04, 04