Hopp til innhold

Rulleskirenn og treningsdag

Laurdag 8. august inviterer Hordaland skikrets og Bergsdalen Idrettsutval til rulleskirennet Bergsdalen opp og treningsdag med felles lunsj og fjelltur. Det vert trening for nye rekruttar i Dale frå kl 10. Rulleskirennet startar kl 12 for 13 år og eldre. Me følger anbefalingane til FHI angåande koronarestriksjonar.

Program for dagen

1000– 1200: Treningsøkt for dei yngste (8 - 12 år) med utlån av rulleski for dei som treng. Om de ikkje har rulleski, så tek de med sko med NNN system, så kan de låne rulleski på staden. Dette føregår i Dale sentrum ved BKK bygget(turbinen).  Bruk min idrett for påmelding. 50 ,- inkluderer ein liten premie og lunsj før løpe-/ fjelltur i Bergsdalen. 

1030 – 1130: Oppmøte og utdeling av startnummer for rulleskirenn ved Heradshuset.

1200 – 1300: Rulleskirenn Bergsdalen Opp. Valfri stilart i fellesstart. Asfalten og stigninga gjer klassisk teknikk meir effektiv, men skøytarar får ei utfordrande og god motbakkeøkt om ein velger det. 

 1330 - 1415: Deltakarmat(betasuppe) på Bergsdalen skule.

1430: liten fjelltur for dei yngste og løpetur for dei eldste.

1630: Slutt for dagen.

Koronavegleiar og regelverk

Påmelding rulleskirenn og treningsdag Dale/Bergsdalen 8. august

Førehandspåmelding innan torsdag 6. august kl 23.59.

nif-epi04, 04