Hopp til innhold

Norske Johann Forfang og Kristoffer Sundal på pallen i Willingne sammen med Ryoyu Kobayashi
Kobayashi, Forfang, Sundal på pallen i Willingen (NTB/ Swen Pförtner)

Laguttak til World Cup Lake Placid

9. - 11. februar gjennomføres World Cup for menn i Laka Placid for andre år på rad. Norge sender 6 utøvere.

HoppNorge sender 6 utøvere til World Cup for menn i Laka Placid. Det skal hoppes to inividuelle og en super team konkurranse i Lake Placid, vårt "home away from home" takket være samarbeidet med det amerikanske hopplandslaget siden sommeren 2022.

Helgen i Willingen ga en etterlengtet opptur i en sesong som har vært relativt tung både på dame og herresiden, med seier til både Silje Opseth og Johann Forfang gjør vi oss klare for neste periode med World Cup. Kristoffer Sundals første tur opp pallen med 3. plassen i rennet Forfang vant, var også ekstremt gledelig og det blir spennende å følge Sundal videre. 

Sendeplan:

Lørdag
15:15 Menn HS128 i Lake Placid (TV3/Viaplay)
23:00 Superteam menn i HS128 i Lake Placid (TV3/Viaplay)

Søndag
15:15 Menn HS128 i Lake Placid (TV3/Viaplay)

Utøvere:
Johann Forfang, Tromsø Skiklubb
Marius Lindvik, Rælingen Skiklubb
Kristoffer Eriksen Sundal, Koll IL
Robin Pedersen, Stålkameratene
Benjamin Østvold, Lensbygda Sportsklubb
Sindre Ulven Jørgensen, Asker Skiklubb

Kvinnene har dessverre ingen World Cup-renn denne helgen, HoppNorge skulle gjerne vært samlet også i Lake Placid etter en så vellykket og vel gjennomført helg i Willingen. De blir å se igjen i romenske Rasnov neste helg. 

nif-epi04, 04