Hopp til innhold

Hopplandslaget Challenge

Halvor Egner Granerud vant Hopplandslaget Challenge sammenlagt foran Johann André Forfang og Fredrik Villumstad.

Informasjon for uka med program og øvelser: Hopplandslaget Challenge 2021

Hopplandslaget og inviterte utøvere har konkurrert i ulike øvelser på Lillehammer en uke til ende. Silje og Robert startet Hopplandslaget Challenge med seier i Elimination på mandag. Tirsdag landet Fredrik nærmest Target han fikk på lykkehjulet. Onsdag blåste dessverre Marathon-øvelsen bort, og man hadde en uformell kappedyst på minigolfbanen istedenfor. Torsdag ble det team-konkurranse der Anders Fannemel og Benjamin Østvold ble det beste laget.  Under Finalen på fredag bykset Johann oppover sammenlagtlisten med et hopp på høyt nivå. Med handicap på gate basert på prestasjoner tidligere i uke, vant Simen Meen Haugeng finale-øvelsen.

Resultater

Sammenlagt: Hopplandslaget Challenge

Mandag: Elimination kvinner Elimination Menn

Tirsdag: Target

Onsdag: Marathon måtte avlyses pga for mye vind. Minigolf

Torsdag: Team

Fredag: Finale

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix