Hopp til innhold

Holmenkollen by night ( foto: Terje Bendiksby, NTB)

LO NC Holmenkollen AVLYST

Det blir dessverre IKKE LO NorgesCup hopp i Holmenkollen 6. og 7. mars allikevel.

Beslutning fra arrangøren:
Med de innstramminger som kom på søndag fra Oslo kommune samt et fortsatt økende smittetrykk ser vi som arrangør det ikke forsvarlig  å arrangere NC hopp i Holmenkollen.

Arrangementet er derfor avlyst.

Kollenhopp hadde i det lengste håpet å unngå dette, men ser dessverre ingen annen mulighet i en situasjon som er i stadig utvikling i negativ retning.

Med hilsen Kollenhopp

 

TERMINLISTE med invitasjon 

PÅMELDING

LIVETICKER og Resultater

K-JUMP

VIND

TIDLIGERE RESULTATER OG RANGERINGSLISTER

LO NOrgesCup Hopp Holmenkollen

Værmeldingen er lovende uten Kollentåka. Det er mildt på dagene og kulde på nettene fremover. YR HOLMENKOLLEN

 • Dessverre blir det ikke fri hopping fredag eller lørdag. Dette er både mtp. bakkens tilstand for rennet, men også mtp. Korona-situasjonen, og kravene som stilles til bruk av bakken i ulike kohorter og vasking mellom osv som blir for ressurskrevende.  
 • Gjennnomføring av arrangementet gjøres innenfor rammene av toppidrett, og utarbeidet smittevernsplan.
 • Ettersom tårnheisen er treg (ca. 6 minutter pr. tur) og det er maks 4 utøvere pr. tur, vil de første som skal hoppe måtte starte å kjøre heisen senest 45 minutter før de skal hoppe. Det er denne tilbringingen som vil være flaskehalsen ift. avvikling av rennet og som gjør at en omgang trolig tar lengere tid enn vanlig.
 • Om det ikke blir tilstrekkelig kapasitet med tilbringing ved kontinuerlig kjøring av heis, vil det kunne bli opphold mellom noen klasser slik at der er tilstrekkelig med løpere på toppen.
 • Det planlegges for fortløpende omganger med samme klasserekkefølge (slik som i Voss), og snudde lister kun for NC A og Elite.

Alle som deltar kan tas ut til dopingkontroll, og bør være forberedt på dette. Alle skal ha gjennomført og bestått opplæring på renutover.no.  REN UTØVER

 UTSTYRSREGLEMENT

Nasjonale renn og NM arrangeres ihht. FIS ICR regelverk, og FIS sit regelverk for utstyr. Alle må ha gyldige kroppsmål. Utstyrskontroll vil bli gjennomført.

Etter vedtak i Fagmøte vil det sesongen 2020/21 også tillates dresser og pads ihht. FIS regler fra forrige sesong. 

Utøvere som skal tas ut for internasjonal representasjon må i uttaksrenn (som NM) ha benyttet utstyr ihht. FIS regler for årets sesong (inkl. ny cut og nye pads).

KORONA

Team må sende inn navneliste og telefonnummer på trenere, støtteapparat og alle som skal i bakken i forkant til Ketil Sundal på ketil.sundal@altiboxmail.no.  Alle som ankommer bakken må være registrert slik at det er oversikt på antall som er tilstede og ift. evt. smittesporing i etterkant.

 • Det er desverre IKKE åpent for publikum, foreldre eller andre under arrangementet.
 • Kun utøvere og trenere har adgang inn i garderobene og arenaen.
 • Servicepersonell får kun tilgang til nasjonsområdet, og får IKKE komme inn i arenaen, og får altså ikke sett noen av hoppene.
 • Alle bør bruke munnbind i arenaen,
 • Utøvere skal benytte munnbind på vei til start og på vei bort fra bakken.
 • En person pr. stolheis.
 • Kun 4 utøvere/personer i tårn-heisen om gangen, og her er munnbind obligatorisk. Vakt passer på at ingen slipper inn uten.
 • Anbefales å legge munnbind opp i hjelmen på toppen, slik at de kan ta på munnbind umiddelbart ved exit gate etter hoppet.

 

Alle må ha med tilstrekkelig med munnbind. Munnbind skal brukes når man ikke kan opprettholde avstand på 1-2 meter, og alle hoppere anbefales sterkt å bruke munnbind på veg opp til toppen og så snart som mulig etter exit, inkl. i gaderoben.  Det vil være søppelpose for munnbind og tape på toppen. Det skal brukes munnbind til enhver tid under premieseremoniene.

Unngå grupperinger og ansamlinger, og hold GOD AVSTAND til enhver tid.

PROGRAM

LØRDAG 6. mars

13:15    Lagledermøte LO NC Bavallen og NM Junior Normalbakke TCM TEAMS
14:45  Offisiell trening
            Fortløpende prøveomgang
17:15  ca. Første omgang i rekkefølge MC, MB, MA, KE, ME
            Finaleomgang i samme klasserekkefølge etter 20 min pause. MA, KE og ME hopper i omvendt rangert rekkefølge i finaleomgangen.

SØNDAG 7. mars

09:15 Prøveomgang
10:30 ca. Første omgang i følgende rekkefølge MC, MB, MA, KE, ME
            Finaleomgang i samme klasserekkefølge etter 20 min pause (MA, KE, ME snudd)
            Premieutdeling i trappa foran Skimuseet for LO NC lørdag umiddelbart etter rennet, deretter for søndagens renn.

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix