Hopp til innhold

NC Molde avlyst

MOI har gjort gode forberedelser, men i likhet med flere andre denne vinteren har de ikke været på sin side. Det er lite snø i bakken og dårlig værmelding kommende uke. På organisasjonsmøte onsdag kveld kom man frem til at det ikke lar seg gjøre å arrangere renn i Skarbakken, så NC i Molde er dessverre avlyst.

MOI har jobbet med oppgradering av anlegget og ny infrastruktur for bl.a. vindmålere og kommunikasjon. Organisasjonen var godt forberedt på NorgesCup renn i hopp neste helg. Men dessverre er det ikke forsvarlig med snø i bakken, og med dårlige værutsikter er det ikke andre muligheter enn å avlyse. Mange var møtt opp, og det var en enstemmig komité som med beklagelse kom fram til dette.

Arrangøren er fortsatt motivert for renn i fremtiden og vil søke nye muligheter kommende år.

Denne uken er det også gjort undersøkelser om det finnes mulige reservearrangører eller andre løsninger, uten at dette har ført frem.

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix