Hopp til innhold

Står over Japan
Daniel Tande skal ikke til Sapporo (Foto: Geir Olsen / NTB )

Tande og Stjernen står over Sapporo

Daniel-André Tande fortsetter treningsperioden på hjemmebane. Heller ikke Andreas Stjernen tar turen til World Cup i Japan.

Hoppjentene skal samtidig i aksjon i rumenske Rasnov. Der mangler både Silje Opseth og Ingebjørg Bråten, som begge er opptatt med junior-VM i Lahti. Inn på kvinnelaget kommer Karoline Røstad (Skogn), som flere vil huske fra trippelen på Lillehammer tidligere i sesongen.

- Silje og Ingebjørg er i aksjon i junior-VM. Det åpner for at Karoline får en ny sjanse i verdenscupen, sier landslagssjef Christian Meyer.

- Ved grev Draculas by midt i fjellkjeden Karpatene ligger Rasnov, dit sender vi våre beste jenter til WC til helga. Maren og Anna viser storform i Japan, og begge mener selv de har mer å gå på utover sesongen. Det lover bra. Med seg til Romania får de Karoline Røstad som har vist imponerende takter på Rena forrige helg, det blir interessant å se hvor hun står når hun møter verdenseliten, fortsetter Meyer.

Herretrener Alexander Stöckl har seks mann i aksjon i OL-bakken i Sapporo. Robin Pedersen (Stålkameratene) gjør comeback i World Cup etter COC-hopping i nettopp Sapporo sist helg.

- Andreas Stjernen velger å bli hjemme for å trene før skiflyging i Oberstdorf, mens Daniel fortsatt ikke er klar for verdenscuphopping. Derimot blir Robin Pedersen igjen i Sapporo etter fin hopping i COC sist helg, sier Stöckl.

Uttak kvinner Rasnov, Romania:

Maren Lundby (Kolbukameratene)

Anna Odine Strøm (Alta)

Karoline Røstad (Skogn)

Menn Sapporo, Japan:

Anders Fannemel (Hornindal)

Johann Forfang (Tromsø SK)

Halvor Egner Granerud (Asker)

Robert Johansson (Søre Ål)

Marius Lindvik (Rælingen)

Robin Pedersen (Stålkameratene)

nif-epi04, 04