Hopp til innhold

Stian Berg (Foto: Nordicfocus)

Trenerteamet er styrket!

Stian Berg er engasjert som ny trener for Team Hedmark-Sjusjøen

Kristoffer Kvarstad (23) fra Hamar har siden i mai 2023 vært ansatt som hovedtrener i Team Hedmark-Sjusjøen som er kretsens tilbud til seniorer og siste års juniorer i langrenn. Kristoffer har nylig erfaring som aktiv løper, bl.a. fra junior-VM og Team Elon Innlandet.

Teamet har fått gledelig god oppslutning fra løperne og det har meldt seg et behov for å styrke trenerteamet. Hedmark skikrets kan nå komme med nyheten om at Stian Berg (29) er engasjert som ny trener i teamet. Tanken er at Stian primært skal støtte Kristoffer som trener på treningssamlingene til Team Hedmark-Sjusjøen. Stian er selv fra Heradsbygd/Elverum og har lang erfaring som aktiv utøver. Som senior representerte han Hamar skiklubb i tradisjonelt langrenn. Han har nå nylig lagt opp etter flere sterke år som eliteløper i Ski Classics og er kanskje best kjent som vinner av den grønne sprinttrøya.

Vi ønsker Stian velkommen inn i teamet og ønsker Kristoffer og Stian lykke til med den viktige oppgaven som står foran dem!

NIF-EPI03, 03