Hopp til innhold

TrysilCup status

3 renn gjennomført i Trysilcupen

Vi har nå fått arrangert 3 renn i Trysil Cupen etter 2 vellykkede renn i helgen (Furutangen 2- TC-2, Krystallrennet KM klassisk TC-3 og KM Fristil TC-4).

Etter planen gjenstår da 2 renn KM sprint TC-6 i Nybygda (flyttet fra Strandbygda) og Avslutning i Os TC-7. Dermed blir det 5 renn totalt i Cupen.

Som beskrevet på nettsiden, https://www.skiforbundet.no/hedmark/langrenn/kmcuper/ blir da 4 av disse tellende renn og har man deltatt i alle 5 rennene blir det svakeste resultatet strøket. Ved poenglikhet totalt blir den som får best resultat i finalen som vinner. Sammenlagt listen finner dere på ovenstående link.

Vi håper virkelig at vi nå får lov til å arrangere de rennene som står på terminlisten resten av sesongen men dette kan fort endre seg siden smittesituasjonen er ustabil og det kan komme restriksjoner som gjør at det ikke går. Så følge med på våre nettsider og Facebooksider (Hedmark Skikrets langrenn) for siste status.

 Ønsker alle lykke til med resten av sesongen!

 Mvh Hedmark Skikrets LK

NIF-EPI02, 02