Hopp til innhold

Sommersamling på lag med LO og NSF

Hedmark Skikrets - Hopp og Kombinert takker alle for ei fin samling!

Pga Covid 19 ble den tradisjonsrike hoppsamlinga i Ørnskioldsvik flyttet til Norge og Buskerud og Oslo.

Dette var nytt for alle,så det ble satt opp et variert program med hopping i tre forskjellige hoppanlegg i løpet av uka.

Det var totalt 30 utøvere, i hovedsak fra hedmark, som deltok med tilhørenede foreldre og søsken, så det var en stor og fin gjeng som var på samling.

Det var lagt opp til to dager i Vikersund hoppanlegg, to dager i Gjerpenkollen hoppanlegg og en avsluttende dag i Midtstua hvor de største fikk hoppe i 90 metersbakke.

En stor takk for gjestfriheten til både Vikersund Hoppanlegg, Gjerpenkollen Hoppanlegg og Midtstua hoppanlegg for at dere la til rette for at vi fikk hoppe i bakkene deres!

I Vikersund var det en veldig fin idrettshall med mye utstyr som vi fikk låne. Tusen takk til Vikersund Hoppsenter for lånet av både idretthall, som campingvert og andre fasiliteter!!

Tidligere kombinertutøver Gudmund Storlien fra MjøsSki var med oss som trener både på barmark i hall og ute i bakken og på rulleski. Tusen takk Gudmund for at du deler din kunnskap og erfaringer med våre håpefulle og fremtidige kombinertutøvere!

Du er et stort forbilde og en god bidragsyter i skikretsen!

 I svevet på bilde over ser vi Oliver Danielsen 8 år.

 

En tur i klatreparken ble det også, noe som er artig for både store og små.

Tusen takk til alle som stilte opp som trener og bakkemannskap!

Norges skiforbund - Hopp, stilte opp på "Hedmark Skikrets sin sommersamling på lag med LO", med både trener og kursholder. Det ble gjennomført foreldrekurs på samlinga. Nyttig og viktig for alle!

Hopp og kombinertkomiteen i Hedmark ser seg godt fornøyd med "sommerens vakreste eventyr" - Sommersamling 2020. Vi har snakket med både utøvere og foreldre, de innspill som kom opp tar vi med oss. Det vil bli sendt ut en evaluering, fint om alle svarer på den.

Vi takker dere alle for ei fin samling med mange gode opplevelser #renidrettsglede #mestring #sosialt #nyevennskap

Mvh Halvor og resten av komiteen

NIF-EPI02, 02
NTB scanpix