Hopp til innhold

Samling for hopp og kombinert - SOMMER 2020

P.g.a Corona er samlingen flyttet fra Sverige til Norge. Håper du blir med!!

Hedmarks Sommersamling på lag med 

FOR HVEM: Hoppsamling for alle som er glad i å hoppe på ski

HVOR: Gjerpenkollen og Vikersund Hoppsenter

NÅR: 27.-31.juli

BAKKESTØRRELSER: Fra K8 - K74

Mandag 27.juli: Oppmøte i Gjerpenkollen kl 11.00 Her gjennomfører vi 2 hoppøkter før vi reise til Vikersundbakken kl. 16.00 for å etablere oss.

Tirsdag 28.juli: Etter frokost så gjennomføres det 2 hoppøkter i Vikersund. (2 økter i småbakker og 2 økter i K65)  På kvelden blir det lagt opp til ei økt i Idrettshallen, denne er frivillig.

Onsdag 29.juli: Etter frokost er det avreise til Gjerpenkollen. Her blir det 1 hoppøkt. Så legges det opp til  ei «friøkt» Det vil komme informasjon om forslag til alternative aktiviteter. Vi skaffer oversikt over klatreparker, badeanlegg og liknende som oppfordrer til egenaktivitet. Kveldsøkt i Vikerkersundbakken

Torsdag 30.juli: 2 Hoppøkter i Vikersund, som tirsdag. Taco kveld i Vikersundbakken

Fredag 31.juli: Hjemreise via Midtstua 2 økter i Midtstua.

Dette er mulig vi må endre litt på programet, men dette er et utgangspunkt.

OVERNATTING: I Vikersund er det god plass til bobiler, campingvogner og hustelt så vi oppfordrer så mange som mulig til å bo i medbrakt "husrom" nå i disse corona tider. Det er gode sanitærforhold her. Det er fullt mulig for de med vogn/bobil å ankomme Vikersund på søndag ettermiddag/kveld.
Ellers så er det noen få rom som kan brukes til overnatting i Vikersund, disse har tilgang til wc, dusj og felles kjøkken, alternativet vil være campingplasser og hotel i nærheten av bakken. Når det gjelder leie av rom i Vikersund så krysser dere av for det i påmeldingslinken, så blir det "førstemann til mølla", men vi oppfordrer til annen type overnatting :)

PRIS: Utøvere fra Hedmark K8-K25, 350kr pr.

Utøvere fra Hedmark over K25, 700kr pr utøver.

Andre utøvere K8-K25, 700kr. Utøvere over K25, 1500kr.

Inkludert i denne prisen er heiskort, bakkeavgift og trenere i alle bakker. Denne avgiften utfakturers fra kretskontoret i etterkant.

BESPISNING: Cafeen i Vikersund vil være åpen. Her er det muligheter for å få kjøpt seg lunch og middag.

Alt av måltider må dere selv orden (bortsett fra tacokveld, påmelding til den i påmeldingslinken) Strøm etc til vogner og bobiler må betales av den enkelte i Vikersund.

PÅMELDING: følg linken

Påmeldinger MÅ dere legge inn på ovenstående link, OGSÅ evt tidligere epost-påmeldinger. PÅMELDINGSFRIST: 30.06.

Spørsmål kan rettes Halvor 951 66 428

NIF-EPI02, 02
NTB scanpix