Hopp til innhold

God sommer!

Sommerhilsen fra Hedmark Skikrets

Gode skivenner!

 Etter en periode med tilpasninger og endringer på det aller meste, nærmer vi oss med stormskritt sommer og sommerferie.

Vi har hatt en fin smak av sommer den siste tiden med det gode været, også håper vi at alt ikke er brukt opp.. vi vil jo ha mere sommer.

 Sommer  i Norge kommer til å bli kjempebra. Et flott land vi bor i med massevis av muligheter for aktivitet, severdigheter, avslapping, familiekos,egentid, trening, restitusjon, gode opplevelser, idrettsglede, treningsglede, god mat og andre artige gode ting du kan finne på.

 

For oss som er glade i ski finnes det også masse muligheter, og når det åpnes mer og mer for normal aktivitet sammen med andre vil etter hvert hverdagen komme tilbake til normalen  - med de tilpasninger som skal til for at vi fortsatt skal forhindre smitte og ta vare på hverandre. Ingen vet enda hvordan vinteren, aktiviteter, terminlister og alt annet blir – men vi må bare håpe at det blir mest mulig og best mulig aktivitet for flest mulig – vi vil jo mange gode og glade skiløpere!

 

Som dere er kjent med har NSF måtte permittere mange ansatte ifbm utfordringer som følge av korona, og det ra mmet jo også kretskontoret vårt ved at Jan Olav og Ingridble permittert og kontoret har vært noe bemannet etter at Jan Olav kom delvis tilbake. Gledelig er det da at fra 1. august er begge to tilbake som før, og driften vedkontoret og servicen til dere der ut vil bli som før. Det er vi glade for, og vi håper at situasjonen som oppstod ikke har rammet dere der ute mer enn at det går an å takle det.

 Det blir spennende å se hva en så lang periode uten organisert aktivitet gjør med rekrutteringen til skisporten. Håper mange finner veien til skiklubbene når treningene starter igjen etter ferien.

Og håper at skiklubbene har noen gode tiltak for å få med seg barna og ungdommene på ski. Skiglede for alle vil vi ha, og det er i alle fall sikkert at snø blir det til vinteren også – og vi må bare benytte oss av den på best mulig måte.

Hedmark skikrets har brukt den spesielle tiden vi har hatt godt, gjennom gode webinarer som har blitt en fast ukentlig sak. Gode gjester, fine foredrag og masse påfyll av nyttig kunnskap – og vi har nådd mange.

Håper kunnskapen og kompetansen spres der ute blant våre skiløpere trenere og klubber, slik at verdiskapningen blir som vi  håper. Vi har sørget for kompetansedelingen – det er opp til dere å bruke den.

 Nå vil vi ønske dere alle en riktig god sommer. Ta vare på deg selv og hverandre, gjør noe hyggelig og hold deg i aktivitet.

 

Vi ses til høsten!

 Hilsen styret og adm i HSK 😊

NIF-EPI03, 03
NTB