Hopp til innhold

NC Senior Mjøsski

Flotte dager på Veldre Sag

Det ble 3 fine dager på Veldre Sag med NorgesCup for Senior med innslag av Juniorer på sprinten lørdag. Søndag fikk arrangøren utfordringer med mye nysnø men presenterte klarte likevel å lage gode forhold for løperne. Løpere og ledere var generelt veldig fornøyd med løyper, stadion og arrangør. Skiforbundet uttrykte ønske om flere arrangement der, så gratulerer til Trond Opsal og resten av Mjøsski gjengen for et flott arrangement.

Resultatmessig ble det også en bra helg for våre løpere med sesongbeste av flere. Lørdag var Maiken Min beste senior ved å bli nr. 21 i prologen. Dessverre var hun uheldig og falt i kvartfinalen og endte som nr. 25 totalt. De fleste av våre beste juniorer deltok i jr. klassene og best av dem ble Karoline Grøtting med 4 plass og Mats Opsal med 5 plass i sine finaler.

Søndag var Marthe Kristine H. Karset endelig tilbake blant topp 30 med sin 25 plass. Karen Marie Håkonsen og Maiken Min Midtskogen fulgte opp med gode løp (31 og 35). Vi gratulerer Simen Sveen med årsbeste og 3 plass i herreklassen, Torstein Vestli fulgte opp med en sterk 24 plass.

Bilderettigheter: NTB Scanpix