Hopp til innhold

Høstferiehilsen

Høsthilsen fra kretsleder

Hei gode skivenner!

Det eneste som er sikkert akkurat nå er at vinteren og snøen snart kommer,  og at vi som liker skisport gleder oss – men dessverre vet vi ikke noe om hvordan sesongen blir.

La oss gjøre alt vi kan for at den skal bli bra på alle måter innenfor de rammene som er som kommer ifht smittevern.

Vi er så heldige at vi driver en utendørsaktivitet, og smitten er naturlig nok mindre ute enn inne. Utnytt det da folkens.

Så kan vi tenke på hvordan vi skal få med oss nye skientusiaster? Jeg tenker at vi må skape masse skiglede😊.  Og hvordan gjør vi det?
Håper dere har det som fokus i klubbene nå, så dere er klare til å ta imot og ta godt vare på de som vil være med.

Gode historier bør deles, så andre kan få inspirasjon.  

Og hvordan skal vi forhindre at dere som allerede er med på ski, fortsetter med det selv om denne sesongen blir en annerledesesong? Hva med å prøve å finne nye mål og motivasjoner og huske på at alt blir bra igjen 😊
Hvordan tenker dere ifht å se muligheter til å lage gode trygge arrangementer lokalt innenfor de rammene som kommer. Samarbeide med naboen og ikke lage det for stort, men akkurat passe og innenfor rammene som er lovlig og trygt.
Vær kreative og benytte muligheten til å tenke litt nytt. Kanskje til og med nytt som kan være bedre enn det som var?  

For deg som har litt ambisjoner - kanskje denne sesongen blir målet å bli klubbmester? Eller slå konkurrenten din i en duell eller flere gjennom sesongen? Gode treningsøkter, gode samlinger – rett og slett gjøre det beste ut av det.
Skal du være med på noe - utfordre kameraten og venninnen til å stille, utfordre deg selv til å bli litt bedre på noe, eller ha det enda litt morsommere – så blir det spennende og givende sesong selv om den blir annerledes.

Så folkens – ønsker dere en god høstferie, ta vare på hverandre, vask henda, hold avstand – og husk at idretten skal være en trygg og fin arena for alle som vil være med. Så får vi følge med å se hvordan man tenker at skisesongen som straks er her skal gjennomføres.

Sist lørdag ble det også endelig klart at Trondheim skal arrangere VM i Nordiske grener i '25. Vi gratulerer Trondheim og gleder oss til VM på «hjemmebane» 😊

 

Skihilsen fra Mette

NIF-EPI01, 01
NTB