Hopp til innhold

Hedmark Skikrets inviterer til fagwebinar Mandag 12. Oktober kl 20.00-21.00

Hva er viktig å legge vekt på for å bygge opp form for å bli den beste utgaven av seg sjøl? Balansen mellom belastning og overskudd

Hvordan kan vi som trenere og utøvere være oppmerksom på faktorer som kan  være betydningsfulle for å oppnå form gjennom en hensiktsmessig belastning  og restitusjon, heri hvordan håndtere overbelastninger, sykdom og stress.

Med oss til å se på disse spørsmålene har vi fått med oss sportsjefen for framgangsrike norske friidrettsutøvere, Erlend Slokvik (bildet til venstre) og idrettslegen i Olympiatoppen Innlandet, Petter Sørensen (bildet i midten). Så kommer langrennsløper Sondre B. Pedersen (20) som sjøl har opplevd å kjenne på herlige formfølelsen men også hvordan det er å gå på en smell.

Send en melding med e-post adressen din til Haakon.Olsrud@gmail.com og du får tilsendt en link slik at du kan bli med.

Hilsen fra HEDMARK SKIKRETS
Mette Thorslund, Håkon Olsrud og Avle Christen Bjørn 

nif-epi04, 04
NTB