Hopp til innhold

Skivenner - vel overstått sommer

Skikretsleder hilser til dere.

Håper du har hatt en fin sommer, og fylt den med akkurat det du ønsket – og jeg antar at det har vært litt trening og aktivitet iløpet av sommeren.

Kalenderen viser august, og fortsatt kan det være mange gode dager, men høsten nærmer seg, og dermed er vi litt nærmere skisesongen.

Det du ikke har fått trent kan du ikke ta igjen, men fokuser på det du kan gjøre noe med så kommer du nok i mål.
Enten du er utøver, støtteapparat, frivillig, leder, trener, foreldre eller andre – husk at skisporten skal være gøy uansett hvilke mål du har satt deg.

Det har vært mange gode samlinger i løpet av sommeren, og så vidt jeg vet er det bare gode tilbakemeldinger fra de som har vært med. Og mange gode samlinger venter utover høsten, så det er bare å glede seg.

Noen har sikkert funnet ut at de ikke har lyst til å gå, stå eller hoppe på ski lenger – men bli med på andre måter davel. Skifamilien vil ha med flest mulig lengst mulig – fordi skifamilien er en fin familie og tilhøre!

 Skikretsens tillitsvalgte skal samles 20.-21.september, da tar vi tak i jobben med planlegging av sesongen. Har DERE noe dere ønsker at vi tar opp her? Ikke vær redd for å ta kontakt med skikretskontoret.

Jeg ønsker dere alle en fin høst, og bruk den godt. Vi ses!!

 

Skihilsen fra Mette

NIF-EPI01, 01