Hopp til innhold

Skal vi se framover er det innspurt på skisesongen som gjelder nå.

Stå på helt ut folkens – gjør ditt beste og ha det gøy på ditt nivå.

Hei skivenner!

Det så en periode ut til at våren skulle komme, men for oss som liker vinteren er det godt at det kom et lass til med snø!

Da holder nok skiføret til påske 🐣

Det har vært en aktiv tid med stor aktivitet i skiløyper, alpinbakker, hoppbakker og skilekområder. Og det er bra! Det er gøy å se at mange nye kommer inn i skisporten gjennom gode rekrutteringstiltak, gode SUM aktiviteter og fordi det jobbes veldig bra ute i klubbene – på tvers av klubber, på tvers av grener, og sammen med andre gode medspillere.

Fortsett med det – på alle nivåer – det er ingen som blir best alene.

Vi har verdens beste kvinnelige skiløper i Therese Johaug, vi har verdens beste villsnø og vi har verdens beste muligheter til å få til det vi vil, hvis vi bruker våre ressurser der ute riktig og sammen.

Jeg har hatt gleden av å være tilstede under junior NM langrenn på Savalen. Gratulerer med vel gjennomført arrangement  til Tynset, Fåset og Alvdal og en stor gjeng med arrangører. Flotte rammer med et anlegg som har god tradisjon med gode arrangementer – men det blir ikke bra uten alle de menneskelige ressursene som bidrar for at det skal være vellykket.

Ekstra gøy å se det gode samarbeidet lokalt med bla Nordøsterdal Videregående skole – det sikrer framtiden når ungdommene involveres på en slik måte. Og ekstra gøy var det sportslig når det ble sølv i stafetten til Hedmark – det var toppen av alle andre gode resultater den helgen.

Takk for at jeg fikk være med langrennsgjengen en helg – så mye positive folk som engasjerer seg for skisporten lokalt. Det er bra!

Birken er kretsens største turrenn, og med strålende sol,  flotte forhold og god stemning langs løypa, ble det også i år et vellykket arrangement med mange tusen deltakere. Fin reklame ut til hele skiverden for de flotte skiforholdene vi har på Hedmarken.

Jeg opplever at mange klubber jubilerer og selvfølgelig skal det feires. Jeg hadde gleden av å være tilstede på Vallset sin feiring av 125 år – og det var stor aktivitet i hoppbakken med Raw Air for barna. Og skal klubben din feire – si ifra da vel – vi stiller gjerne.

Skal vi se framover er det innspurt på skisesongen som gjelder nå. Stå på helt ut folkens – gjør ditt beste og ha det gøy på ditt nivå.

Jeg minner om kretstinget på Elverum lørdag 25. mai.

Sett av dagen, møt opp og  bli med på en oppsummering og evaluering av sesongen som har vært, og bli med på å bestemme veien videre for Hedmark skikrets!

Glem ikke å nominer de flott utøverne og ildsjelene der ute, til priser, eller påskjønnelse som de fortjener etter en aktiv og innholdsrik sesong. Prisene vil  som bli delt ut på kretsinget i Hedmark Skikrets.

Skihilsen fra Mette

NIF-EPI03, 03