Hopp til innhold

NM Meråker 2019

Da er NM over. Takk til løpere og støtteapparat for god gjennomføring.

Spesielt takk til Fossen Gård som sørget for et flott opphold med masse god hjemmelaget mat.

Hedmark fikk flere gode plasseringer. Johanne Hauge Harviken best blant jentene med en flott 11. plass på skibytte, mens Joachim Aurland fikk det beste resultatet blant gutta med 15 plass på klassisk distanse. NC poeng ble det også på Marthe Kristine Hafsahl Karset på skibytte. Støttespperatet fikk også prøvd seg under drikkelanging på skibytte (se bilde!). Det ble nok ikke optimalt så her har vi forbedringspotensiale. Lover bedring til NM del 2.

Ellers litt for dårlig at vi kun var 1 damelag og 2 herrelag i stafetten. Det må vi forbedre neste år. Men gratulerer til Stor-Elvdal, Kjellmyra og Søre Osen (Støtteapperat til HSK hadde ikke fått med seg at dere gikk, beklager det!) som fullførte med stil!

Gratulerer også til Therese Johaug med 2 suverene gull, samt Håkon Grønsveen Olsrud og Trygve Toskedal Larsen med dobbelt seier både på klassisk distanse og sprint.

Takk for nå og vi ses igjen i Hommelvik!

Hilsen Trygve

NIF-EPI03, 03